Zasłużony .::FocuS::. Posted December 3, 2018 Zasłużony Share Posted December 3, 2018 Nick: .::FocuS::. Wiek: 19lat Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/.%3A%3AFocuS%3A%3A./54.36.186.16:27185/ Doświadczenie z amxx[1-10]: 8 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Steam/Nonsteam: Steam Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Nie będę się rozpisywał jaki jestem zajefajny itp itd... bo każdy o tym wie. Posiadam długi staż na sieci jak i na serwerze na którym przegrałem ponad 131h, w ostatnim czasie GT nie jest zbyt kolorowe z braku czasu na grę. Adminem na serwerach byłem wielokrotnie również kiedyś adminem tutaj na serwerze za czasu opiekuna @|K4|Bum, więc posiadam doświadczenie. Jestem również w UnBanTeam więc potrafię rozpoznać czy ktoś lata odpalony czy nie. Pozdrawiam 1 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Oczywiście jestem jak najbardziej na tak, Przyda się kolejny admin na serwerze Tym bardziej że to mordka ze "starej " kadencji adminów. + Nie było na niego skarg. + Brak Ostrzeżeń na stanowisku admina .. +Wiek +Chęć pomocy +Składka Jedynie do czego mogę się "doczepić " to aktywność na serwerze Oczywiście chodzi mi o przeszłość .. wcześniej "Zlewałeś " trochę tę sprawę ale to pewnie było powodu iż rezygnowałeś z braku czasu i wgl... Oczywiście zo nie zmienia faktu że jestem na wielkie tak, powody up Good luck. 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted December 3, 2018 Użytkownik Share Posted December 3, 2018 Na nie xDD - nie znany na forum - krótko na forum - no i słaba aktywność (dwa dni temu tylko 308 min) a tak serio to oczywiście ze na TAK powody te co wyżej tylko czywiscie wcześniej to ironia taki śmieszek ze mnie 1 Link to comment
Użytkowniczka Da Skaa Posted December 4, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 4, 2018 jestem na tak Doświadczenie Wiek Składka 1 Link to comment
zjc never die;^) Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 je je siur +wiek +20 steam to pewnie ogarniety +gt git Ale jest niestety strasznym lowem, ale jakos ujdzie 1 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted December 4, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 4, 2018 Na Tak + doświadczenie + Wiem + składka + steam + pomocny + ogarnięty 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 Podanie przyjęte. Zgłoś się do @AdeK @Kamilek po flagi na serwerze Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts