Filip z Legit Setami Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Nick z Cs'a: Filip z Legit Setami Admin banujący: Tytan Serwer: DD2#1 Data zdarzenia: 02:55 04.12.18 Opis sytuacji: Jakiś Typ Wolomin zachęcał serwer Poch***** żeby ludzie dodali go czy cuś takiego, po czym Admin wszedł i nagle dostałem bana na 1 dzień z powodem odpocznij. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=684 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'odpocznij' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:92428226' [AMXBans] Twoje IP: ' [AMXBans] =============================================== Link to comment
Użytkownik Tytan Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 ja odpowiem na to pytanie padło 1 słowo idziemy na pochylnie ,mówił to do mnie,miała zaczynał;a się dd2 snow,a ja wplę zwykłom mape,nikogo nie namawiał ani nie było innego tematu,w tej wypowiedzi dana osoba kłamie .Dostała bana za wszczynanie awantur na serwerze zostałem wezwany na serwer,bo obrażał ludzi.A po drugie ,chgdż nie miało toi miejsca przed staw dowody na to. Link to comment
Filip z Legit Setami Posted December 4, 2018 Author Share Posted December 4, 2018 (edited) Po 1 chłopie daj mi dowód na to że jakiekolwiek były awantury, po 2 sam się przyznałeś że tak mówił po czym graliście razem na takim serwerze, po 3 skarga leci. edit: Edited December 4, 2018 by Filip z Legit Setami Link to comment
Użytkownik Tytan Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 tak pomyliłem sie miała być 1 godz Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 4, 2018 Zasłużony Share Posted December 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts