Filip z Legit Setami Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 (edited) Twój Nick: Filip z Legit Setami Nick oskarżonego: Tytan IP/SID oskarżonego: Zbędne to Admin Powód skargi: Olewanie reklamy przez gracza Wolomin"przez mikrofon mówił, szkoda że POV nie nakręciłem" ale Dany Admin przyznał się na SB+zbanowanie mnie bez weryfikacji Informacji po wbiciu na serwer. Opis sytuacji: Gracz eq Wolomin"nie pamiętam dokładnie" reklamował serwer poc****** only HS, ja udawałem że rozmawiam bez mutacji i się śmiałem z niego że reklamuje gdzie dany Gracz który Reklamował serwer napisał do Tytana że sieje ferment na serwerze"otrzymałem niesłusznego bana na 1 dzień bo śmiałem się z jego reklamy" po czym mnie zbanował po wbiciu bez jakiejkolwiek weryfikacji informacji. Poniżej przedstawiam dowody że dany gracz reklamował co Admin potwierdził to na SB+jest Screen+demo jak grali razem na serwerze. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://www44.zippyshare.com/v/UwhPswgq/file.html W dowodach istnieje wycinek rozmowy SB gdzie przyznaje się co powiedział dany admin to nie reklama ze idziemy na po******* grac only hs , Screen jak Admin grał z Danym graczem po reklamie jak i daniu mi bana. Jeżeli to dla was zbieg okoliczności to śmiech na sali+oczekuje jakiegoś dowodu że niby robiłem dymy na serwerze. Edited December 4, 2018 by Filip z Legit Setami Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 Pozwole sobie wypowiedzieć się w tym temacie. Ale z doświadczenia wiem ze dużo osób nie kmini o co chodzi. Wiec z ta reklama tez bym nie przesadzał. Ale jeżeli sytuacja jest taka jak odpisałeś to fakt faktem długość bana jest trochę za długa. A co do Tytana to według mnie jest on dobrym adminem. Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 (edited) No fakt faktem, ban jest troszkę za długi, no ale cóż stało się, @Tytanku mój kochany wiem że ogarniasz, stary chłop z Ciebie, ale masz takie samo prawo jak każdy admin, nie chcę aby na serwerze panowała straszna stypa i strach przed tym że admin zbanuję za "byle co", Musi być luźno banujemy gdy na prawdę sytuacja robi się napięta, ale najpierw sprawdzamy czyja wina :) No nic myślę że na ostrzeżeniu małym dla Tytana się obejdzie i nikt nie będzie zły, na przyszłość po prostu troszkę luźniej podchodź do niektórych sytuacji a będzie wszystko git :D Co do gracza Wołomin no niestety Pan czuję się na serwerze jak rybka w wodzie ciągle straszy że on tu bana nie może dostać bo ma immunitet, nic takiego nie ma i nie będzie, Także jeżeli przewinie normalnie dostaję bana zgodnie z taryfikatorem banów, nawet jak będzie się powoływał że "ON MA TU DUŻO DO POWIEDZENIA" Bo to gówno prawda, bujną ma wyobraźnie chłopak :) Także sprawę kończę na małym ostrzeżeniu dla Tytana :) Edited December 4, 2018 by Vixo Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts