Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga Admin Tytan.

Filip z Legit Setami

Recommended Posts

Twój Nick: Filip z Legit Setami

Nick oskarżonego: Tytan

IP/SID oskarżonego: Zbędne to Admin

Powód skargi: Olewanie reklamy przez gracza Wolomin"przez mikrofon mówił, szkoda że POV nie nakręciłem" ale Dany Admin przyznał się na SB+zbanowanie mnie bez weryfikacji Informacji po wbiciu na serwer.

Opis sytuacji: Gracz eq Wolomin"nie pamiętam dokładnie" reklamował serwer poc****** only HS, ja udawałem że rozmawiam bez mutacji i się śmiałem z niego że reklamuje gdzie dany Gracz który Reklamował serwer napisał do Tytana że sieje ferment na serwerze"otrzymałem niesłusznego bana na 1 dzień bo śmiałem się z jego reklamy" po czym mnie zbanował po wbiciu bez jakiejkolwiek weryfikacji informacji. Poniżej przedstawiam dowody że dany gracz reklamował co Admin potwierdził to na SB+jest Screen+demo jak grali razem na serwerze.

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):  https://www44.zippyshare.com/v/UwhPswgq/file.html

W dowodach istnieje wycinek rozmowy SB gdzie przyznaje się co powiedział dany admin  to nie reklama ze idziemy na po******* grac only hs , Screen jak Admin grał z Danym graczem po reklamie jak i daniu mi bana. Jeżeli to dla was zbieg okoliczności to śmiech na sali+oczekuje jakiegoś dowodu że niby robiłem dymy na serwerze.

Edited by Filip z Legit Setami
  • Użytkownik

Pozwole sobie wypowiedzieć się w tym temacie. Ale z doświadczenia wiem ze dużo osób nie kmini o co chodzi. Wiec z ta reklama tez bym nie przesadzał. Ale jeżeli sytuacja jest taka jak odpisałeś to fakt faktem długość bana jest trochę za długa. 

A co do Tytana to według mnie jest on dobrym adminem.

Gmxcb8T.jpg

• Użytkownik

No fakt faktem, ban jest troszkę za długi, no ale cóż stało się, @Tytanku mój kochany wiem że ogarniasz, stary chłop z Ciebie, ale masz takie samo prawo jak każdy admin, nie chcę aby na serwerze panowała straszna stypa i strach przed tym że admin zbanuję za "byle co", Musi być luźno banujemy gdy na prawdę sytuacja robi się napięta, ale najpierw sprawdzamy czyja wina :) No nic myślę że na ostrzeżeniu małym dla Tytana się obejdzie i nikt nie będzie zły, na przyszłość po prostu troszkę luźniej podchodź do niektórych sytuacji a będzie wszystko git :D Co do gracza Wołomin no niestety Pan czuję się na serwerze jak rybka w wodzie ciągle straszy że on tu bana nie może dostać bo ma immunitet, nic takiego nie ma i nie będzie, Także jeżeli przewinie normalnie dostaję bana zgodnie z taryfikatorem banów, nawet jak będzie się powoływał że "ON MA TU DUŻO DO POWIEDZENIA" Bo to gówno prawda, bujną ma wyobraźnie chłopak :) 

Także sprawę kończę na małym ostrzeżeniu dla Tytana :)

Edited by Vixo
  • Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines