FRT Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 (edited) Nick: frt Wiek: 24 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/frt/54.36.186.16:27185/ Doświadczenie z amxx[1-10]: 7 Mikrofon[Tak/Nie]: tak Steam/Nonsteam: steam i non steam jednak z pewnych kwestii wolałbym zostać przy non steam 07zl]/Tak/Nie: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam dość spore doświadczenie , łatwo mi odróżnić osoby +1 , ze względów na luźny rozkład zajęć na uczelni jestem dość często i mógłbym pomóc Edited December 4, 2018 by FRT Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 Niestety u nas jest wymagane by admin posiadał steam z 1,6, dlatego muszę z miejsca odrzucić :) Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 4, 2018 Użytkownik Share Posted December 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts