drimo Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 Cześć! Widzę, że sieć nie posiada własnego ts'a i ma wydzierżawione miejsce na innym TeamSpeaku i działu niestety nie ma, aby złożyć tam propozycję no to musiałem tutaj napisać. Oczywiście jeśli napisałem w złym dziale prosiłbym o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce. To więc tak.. chciałbym wprowadzić na "naszego" ts'a lekką reformę i zmienił go odrobinę w - ładniejszy? To jest tylko moja propozycja jak mogło by wyglądać nasze miejsce na TeamSpeaku. Oczywiście, jeśli któryś z adminów chciałby jeszcze posiadać kanał to prosiłbym kierować go do właściciela TeamSpeaka, ponieważ nie jestem w stanie jako zwykły user wykonać jakiejkolwiek akcji tam, a mam nadzieję, że tamta administracja ma odrobinę wyobraźni i potrafiła by Was tam wcisnąć i edytować lekko wysłany przeze mnie wzór. No i zapraszam do oceny i do wypowiedzi się do zaproponowanego wzoru, hajfajf! Dzięki za uwagę; drimoXD _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._ 【« ❑ Strefa StrefaSkilla.pl ❑»】 Opiekun strefy: AdeK ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ Główni Administratorzy ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛ ╔ [Właściciel] AdeK ► Czekam na AdeK ╠ [Administrator] Kamilek ► Czekam na Kamilek ╠ [Administrator] DyLu ► Czekam na DyLu ╚ [Junior Admin] Trivor ► Czekam na Trivor ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ Moderatorzy ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛ ╔ [Moderator] |K4| Bum ► Czekam na |K4| Bum ╠ [Moderator] .::FocuS::. ► Czekam na .::FocuS::. ╠ [Moderator Czatu] amazing ► Czekam na amazing ╚ [Moderator Czatu] LandrynCia ► Czekam na LandrynCia ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ UnBanTeam ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛ ╔ ╠ [UBT] Jasiek ► Czekam na Jasiek ╚ ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ Administracja Counter-Strike ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛ ╔ [Opiekun CS:GO MOD] NoSwer ► Czekam na Jasiek ╠ [Admin DD2] Chrobas ► Czekam na Chrobas ╚ [Admin DD2] R.A.M.Z.E.S ► Czekam na R.A.M.Z.E.S 【« ❑ Strefa Mixów ❑»】 [»] Zbiórka na mixa. [»] CT [»] TT [»] Czekam na slota. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._ _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._ 【« ❑ Strefa StrefaSkilla.pl ❑»】 Opiekun strefy: AdeK ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ Główni Administratorzy ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛╔ [Właściciel] AdeK ► Czekam na AdeK╠ [Administrator] Kamilek ► Czekam na Kamilek╠ [Administrator] DyLu ► Czekam na DyLu╚ [Junior Admin] Trivor ► Czekam na Trivor ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ Moderatorzy ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛╔ [Moderator] |K4| Bum ► Czekam na |K4| Bum╠ [Moderator] .::FocuS::. ► Czekam na .::FocuS::.╠ [Moderator Czatu] amazing ► Czekam na amazing╚ [Moderator Czatu] LandrynCia ► Czekam na LandrynCia ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ UnBanTeam ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛╔╠ [UBT] Jasiek ► Czekam na Jasiek╚ ┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓ Administracja Counter-Strike ┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛╔ [Opiekun CS:GO MOD] NoSwer ► Czekam na Jasiek╠ [Admin DD2] Chrobas ► Czekam na Chrobas╚ [Admin DD2] R.A.M.Z.E.S ► Czekam na R.A.M.Z.E.S 【« ❑ Strefa Mixów ❑»】[»] Zbiórka na mixa. [»] CT [»] TT[»] Czekam na slota._._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._. _._._._ 2 1 Link to comment
Premium xyno Posted December 4, 2018 Premium Premium Share Posted December 4, 2018 +1 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 W sumie jak się zgodzą to czemu nie na pewno ładniej wygląda jak napisałeś ? 1 Link to comment
Użytkownik TSG Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 ten ts wyglada jak kupa Przydała by sie cala modernizacja Link to comment
Użytkownik Bad Boy Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 (edited) Generalnie większość co napisałeś wprowadziłem aktualnie na ts3, po kanały Opiekuni oraz admini niech się zgłaszają, następnym razem oznaczcie mnie bo nie spr i nie zagłębiam się w forum xD, a tak btw każdy z administracji mod+ ma permisje na edytowanie kanałów, więc sami mogli to sb zmienić, ale + za wygląd Edited December 13, 2018 by Bad Boy Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 13, 2018 Zasłużony Share Posted December 13, 2018 Jako że propozycja została już dawno przyjęta temat zamykam. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 13, 2018 Zasłużony Share Posted December 13, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts