Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Odrzucona] Anty Wallhack

`BLA BLA BLA

Recommended Posts

• Użytkownik

Witam, wychodzę z propozycją usunięcia Anty Wallhack'a 

Już tłumaczę co i jak żeby nie było :D 

Serwer jest na tyle rozwinięty że jest stała ekipa adminów którzy praktycznie są obecni 24/7 

Anty Wallhack - Blokuję widoczność przez ściany, ale go nie wyłącza ani automatycznie na banuję, chyba że ktoś ma jakiś popularniejszy program typu leis Opengl etc.

Przy Graniu z AWP możemy nie raz zauważyć problemy z pojawiającymi się modelami przeciwników 

np. Wyobraźcie sobie sytuację która spotkała mnie dzisiaj o 3 rano

Stoicie na Romanie "BS A Skrzynka" 

Obserwujecie z AWP Cała długą w ten sposób że gdy ktoś spróbuje się wcisnąć w "piach-pit" od razu go zauważycie 

Model wychodzący od strony Piachu był widoczny dopiero wtedy gdy wystawała połowa ciała przeciwnika (do pasa)

Gdy gracz wychylił Głowę, Barki oraz połowę rąk był kompletnie niezauważalny, dopiero po przejściu lekko w bok ( że tak się wyrażę "z dupy się pojawił" ) 

Mniej więcej taka sytuacja jakby ktoś miał Perk nanosuit na CodModzie wpisał /drop (perk zniknął) i nagle jest widoczny

To nie była pierwsza w tym stylu sytuacja, lecz pierwsza tak bardzo zauważalna

Błąd leży w pluginie wgranym na serwer dzięki któremu "Cziterzy nie widzą perfidnie przez ściany" za to "Gracze mogą zauważyć drobne przeskoki, nagłe pojawianie się przeciwnika lub wychylanie całego modelu nie połowy NARAZ" 

Ta sytuacja mnie tak bardzo poirytowała że postanowiłem napisać temat odnośnie tego pluginu 

Zastanawia mnie czy Wy też macie takie problemy czy to tylko jest u mnie "TAK BARDZO WIDOCZNE"

image.png.83774e16de1f1b8120ec83352e99951f.png

• Użytkownik

Usunięcie antywllhacka nie wchodzi w grę, także przykro mi ale z miejsca odrzucam

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja Odrzucona.

YJJpqsp.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines