Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 Witam, wychodzę z propozycją usunięcia Anty Wallhack'a Już tłumaczę co i jak żeby nie było :D Serwer jest na tyle rozwinięty że jest stała ekipa adminów którzy praktycznie są obecni 24/7 Anty Wallhack - Blokuję widoczność przez ściany, ale go nie wyłącza ani automatycznie na banuję, chyba że ktoś ma jakiś popularniejszy program typu leis Opengl etc. Przy Graniu z AWP możemy nie raz zauważyć problemy z pojawiającymi się modelami przeciwników np. Wyobraźcie sobie sytuację która spotkała mnie dzisiaj o 3 rano Stoicie na Romanie "BS A Skrzynka" Obserwujecie z AWP Cała długą w ten sposób że gdy ktoś spróbuje się wcisnąć w "piach-pit" od razu go zauważycie Model wychodzący od strony Piachu był widoczny dopiero wtedy gdy wystawała połowa ciała przeciwnika (do pasa) Gdy gracz wychylił Głowę, Barki oraz połowę rąk był kompletnie niezauważalny, dopiero po przejściu lekko w bok ( że tak się wyrażę "z dupy się pojawił" ) Mniej więcej taka sytuacja jakby ktoś miał Perk nanosuit na CodModzie wpisał /drop (perk zniknął) i nagle jest widoczny To nie była pierwsza w tym stylu sytuacja, lecz pierwsza tak bardzo zauważalna Błąd leży w pluginie wgranym na serwer dzięki któremu "Cziterzy nie widzą perfidnie przez ściany" za to "Gracze mogą zauważyć drobne przeskoki, nagłe pojawianie się przeciwnika lub wychylanie całego modelu nie połowy NARAZ" Ta sytuacja mnie tak bardzo poirytowała że postanowiłem napisać temat odnośnie tego pluginu Zastanawia mnie czy Wy też macie takie problemy czy to tylko jest u mnie "TAK BARDZO WIDOCZNE" Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 Usunięcie antywllhacka nie wchodzi w grę, także przykro mi ale z miejsca odrzucam Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts