Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga

Kropkaa.

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój Nick: Kropka.

Nick oskarżonego: Sneaky

IP/SID oskarżonego: [ Ukryte ]

Powód skargi: Nadużywanie Admina, Brak kultury , Ma 12 lat, FK 

Opis sytuacji: Nadużywanie Say_@ , Wywyższanie się, Wprowadzanie ludzi w błąd, 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): K!IEROWN!K, Pinguin1337 , Natushi , Spadinio

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

A więc tak jestem jak najbardziej za tym 

- na pewno nie ma tyle lat ile napisał na podanie 

- przechwala się 

- Fk robisz Jezu ludzie ci piszą że robisz Fk i ty ich za to banujesz

Czekam na inne wypowiedzi 

• Użytkownik

Co do pisania na say@ mogę się przyznac, ale każdy admin, nawet kierownik nadużywa. Mam 15 lat jak już, nie moja wina że mam taki głos, mogę wysłać potwierdzenie, czyli legitymacje albo coś innego. Spadinio szczególnie jest świadkiem do kultury jak nawet ty kropka zemscisz jak nie mało kto. Fk zrobiłem jedno na jb kz, przeprosiłem i było dobrze. Co prawda na innej mapie niedawno też próbowałem prowadzić kreatywniej i parę fk zrobiłem,ale ozywilem ludzi i nikt urazy nie miał. Nie wywyższam się, każdemu co robi źle pisze żeby regulamin przeczytał i tyle chyba że się nie nauczy to banuje.

Nie wprowadzam ludzi w błąd, to co zrobiłem na ostatniej mapie to jest prowadzenie kreatywne. Jakoś jak napek prowadził identycznie to problemu nie mieliście...

Podsumowując.

Kropka  nie jesteś idealny, tak samo jak ja. Napisałeś skargę po to, bo chowasz do mnie urazę? Jeżeli coś ci zrobiłem niestosownego to przepraszam.

Pingwinek ciebie to zadko na serwie widzę i nie wiem z jakiego powodu dodajesz go do świadków jak go nie znam i wątpię żeby on mnie widział więcej niż 3 razy na serwie. Także przepraszam jak coś złego zrobiłem.

Kierownik jesteś opiekunem, sam cię naklanialem,dlaczego nie pisałeś mi nigdy o tym że robię coś źle? Hmm bo może nie robię ? Ciebie też przepraszam aczkolwiek nie wiem za co 

Spadinio co do ciebie, nie przeproszę cię, jesteś wulgarny, nie kontrolujesz się, dzisiaj za kulturę dałem ci 4 bany bodajże. I on ma być świadkiem? Phi

PS: nadużywanie admina to nie jest adminvoice, ponieważ używam go praktycznie tylko do oglaszania, nie do bawienia się. To samo idzie z innymi rzeczami. Jeden raz tylko bawiłem się piłka, ale nikt złego nie miał do mnie, nawet Aja, ktora za to oberwała.

Większość serwera potwierdzi,że większość tych rzeczy to oszczerstwa. Prosiłbym o wypowiedź wszystkich świadków,kropki oraz ludzi którzy grają na tym serwie od dawna takich jak 

Aja

Psycho

Mroczne żniwa

Subaru

I tym podobne.

Pozdrawiam

Sneaky

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Powiem ci tak na litość nikogo nie weźmiesz znam cię jak nie miałeś admina to już zaczełeś się bawić ludźmi a więc tak nie będę czekał na nikogo bo ja widziałem to na swoje oczy i nikt tego nie zmieni więc masz degredara przykro mi narka :l

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines