Użytkowniczka nienormalna. Posted December 5, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 5, 2018 Twój Nick: HiHayHello Nick oskarżonego: @Mrocznezniwa @Subaru IP/SID oskarżonego:- Powód skargi: Nie reagują na brak kultury, sami również nie są kulturalni. Opis sytuacji: Gracz Psycho zaczął przeklinać i wyzywać a żaden Strażnik/Administrator nie zareagował.Za takie teksty powinien polecieć ban. Po co taka administracja na serwerze skoro nic pożytecznego nie robi? Jako administracja nie powinni się tak zachowywać. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://www104.zippyshare.com/v/uo4LD6fa/file.html (Demko) 2 Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 Przepraszam bardzo lecz dzisiaj siedziałem cicho, i nikogo nie wyklinałem ani obrażałem. A gracz Psycho później dostał bana na 1h. Link to comment
Użytkownik Kropkaa. Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 Potwierdzam, nic takiego nie miało miejsca. Link to comment
Użytkowniczka nienormalna. Posted December 5, 2018 Author Użytkowniczka Share Posted December 5, 2018 @Kropkaa. Czy skarga się Ciebie tyczy? Z tego co pamiętam, to nie było Cię wtedy na serwerze. @Mrocznezniwa Jakoś nie widziałam żeby dostał bana. A zareagowałeś chociaż na to jak darł buzię przez mikro? @Kamilek @AdeK @K!3R0WN!K Proszę o wypowiedzenie się Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted December 5, 2018 Użytkownik Share Posted December 5, 2018 Dostał bana puźniej na początek dostał ostrzeżenie a potem poleciał ban bo wyklinał gracza. Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 9, 2018 Użytkownik Share Posted December 9, 2018 Zamykam ze względu na restart kartoteki każdego admina Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 9, 2018 Użytkownik Share Posted December 9, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts