Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga na K!EROWN!K

PROgram

Recommended Posts

• Użytkownik

Twój Nick: PROgram (w grze Sneaky)

Nick oskarżonego:Kierownik

IP/SID oskarżonego: opiekun jb

Powód skargi: Nadużywanie permisji, bezpodstawne oskarżenia.

Opis sytuacji:Kierownik zamknął skargę na mnie, mimo że nie przeczytał nawet połowy mojego postu (gwarantuje, ponieważ ten czlowiek napisałby coś innego a nie że lituje się). Gadałem  z kamilkiem, psychem, ają i szczególnie kamilek powiedział mi że on by takiego czegoś nie zrobił. Gdybym robił coś złego to w grze byś mnie upominał a ty nawet nie kiwasz palcem jako opiekun. Myślisz że praca opiekuna to tylko zamykanie tematów? Sądzisz że jestem niekulturalny? Nie mam pojęcia czemu skoro nigdy nie zabluznilem szczególnie przy administracji, a popatrz sobie na innych takich jak np Subaru którzy przy tobie potrafią bluźnić. Sądzisz że nie mam 15 lat ? Spytaj się Kamilka. Ja na tym serwie zrobiłem więcej od cb a ty jako opiekun tak się odwdzieczasz? Patrzyłem skargi na innych serwach, sieciach i tam za np. permy, bany niesluszne na ct dostają ostrzezenie. Zastanów się nad sobą i weź się do garści bo jeżeli taki opiekun ma być na zawsze, to ja ci mogę przysiac że ten serwer nie będzie mial większości adminów. Proszę o wypowiedź tylko właścicieli, opiekuna oraz wymienionych przeze mnie osób.

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): wystarczy popatrzeć na skargę o mnie oraz mam świadków, wymienionych wyżej którzy za mnie zaręcza że jestem dobrym strażnikiem.

Guest Kamilek

Kierownik tak teraz  po pierwsze wez sie ogarnij  bo mam duzo skarg  na steamie jak sie nie ogarniesz  to stracisz tego opiekuna szybko   :) a po drugie  masz wbic na ts dzis  lub jutro  ! w sprawie admina ktoremu dales degrada  o nicku Sneaky :) wiec widze cie na ts dzis lub jutro wieczorem  :)

Guest Kamilek

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines