Użytkowniczka Wredzia. Posted December 7, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 7, 2018 1. Nick: Wredna 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin DD2 #1 3. Powód: Dosyć mam tej bezsilności zwiazanej z tym, że nie mogę zbanować gościa porządnie, który rozpierdziela serwer wydający się być w miarę ogarnięty. Tak ciężko naprawdę zacząć porządnie reagować żeby nie było problemu? Ludzie hejtują, wyzywają adminów, administrację sieci (chodzi o czerwonych i opiekuna czytaj Vixa), że jesteśmy debilami nie mogącymi poradzić sobie Z JEDNYM TYPEM.. Przykre to jest, że nie można nic zrobić, a musisz każdemu tłumaczyć milion razy, że nie jesteś w stanie nic zrobić oprócz kickowania... Nie chcę się męczyć z budującym się adminem, jedną mapkę jest, druga go już nie ma.. Nie tak miało to wyglądać. Przykro mi Darek, ale nie widzę sensu żeby dalej być adminem skoro Ty sam za dużo nie możesz zdziałać.. ps: svipa mam do 5 stycznia i tak ma zostać Nie po to płaciłam żeby go stracić misiaczki Link to comment
Bartuś ♥ Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Nie chce się tu wtrącać, ale czy Ty kupiłaś svipa z admem czy oddzielnie? Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 7, 2018 Użytkownik Share Posted December 7, 2018 Przykro mi jest, ale sama wiesz że nie jestem w stanie pomóc No trudno wcale się nie dziwię, myślę że chociaż zostaniesz z nami jako zwykły gracz czy użytkownik Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted December 7, 2018 Author Użytkowniczka Share Posted December 7, 2018 (edited) 1 minutę temu, Bartuś ♥ napisał: Nie chce się tu wtrącać, ale czy Ty kupiłaś svipa z admem czy oddzielnie? Kupowałam Za nim dostałam admina Edited December 7, 2018 by Wredzia Link to comment
Bartuś ♥ Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 1 minutę temu, Wredzia napisał: Kupowałam Za nim dostałam admina Spoko to tyle z mojej strony. Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 7, 2018 Użytkownik Share Posted December 7, 2018 Nic dodać nic ująć 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Dobra decyzja Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 No tak niestety jest @Vixo Jest bezradny nic nie może zdziałać bo nie ma permisji. Może teraz po Awansie na J@ (Gratulacje) będzie miał wystarczające permisje aby pomagać graczom. Bo naprawdę bardzo dobry będzie z niego opiekun. Liczymy na to, że będziesz pomału ogarniał ten burdel które teraz jest na DD2 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts