Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Rozwiązane] ...

Wredzia.

Recommended Posts

• Użytkowniczka

1. Nick: Wredna

2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin DD2 #1

3. Powód: Dosyć mam tej bezsilności zwiazanej z tym, że nie mogę zbanować gościa porządnie, który rozpierdziela serwer wydający się być w miarę ogarnięty. Tak ciężko naprawdę zacząć porządnie reagować żeby nie było problemu? Ludzie hejtują, wyzywają adminów, administrację sieci (chodzi o czerwonych i opiekuna czytaj Vixa), że jesteśmy debilami nie mogącymi poradzić sobie Z JEDNYM TYPEM.. Przykre to jest, że nie można nic zrobić, a musisz każdemu tłumaczyć milion razy, że nie jesteś w stanie nic zrobić oprócz kickowania... Nie chcę się męczyć z budującym się adminem, jedną mapkę jest, druga go już nie ma.. Nie tak miało to wyglądać. Przykro mi Darek, ale nie widzę sensu żeby dalej być adminem skoro Ty sam za dużo nie możesz zdziałać.. 

ps: svipa mam do 5 stycznia i tak ma zostać ;) Nie po to płaciłam żeby go stracić misiaczki ;*

• Użytkownik

Przykro mi jest, ale sama wiesz że nie jestem w stanie pomóc :( No trudno wcale się nie dziwię, myślę że chociaż zostaniesz z nami jako zwykły gracz czy użytkownik :)

• Użytkowniczka
1 minutę temu, Bartuś ♥ napisał:

Nie chce się tu wtrącać, ale czy Ty kupiłaś svipa z admem czy oddzielnie?

Kupowałam Za nim dostałam admina ;)

Edited by Wredzia
1 minutę temu, Wredzia napisał:

Kupowałam Za nim dostałam admina ;)

Spoko to tyle z mojej strony.

• Użytkownik

No tak niestety jest @Vixo Jest bezradny nic nie może zdziałać bo nie ma permisji. Może teraz po Awansie na J@ (Gratulacje) będzie miał wystarczające permisje aby pomagać graczom. Bo naprawdę bardzo dobry będzie z niego opiekun. Liczymy na to, że będziesz pomału ogarniał ten burdel które teraz jest na DD2 ;)

• Super 1
Guest Kamilek

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines