Użytkownik SZYBKIII Posted December 7, 2018 Użytkownik Share Posted December 7, 2018 Twój Nick: bREMIQ [t] Nick oskarżonego: .::FocuS::. IP/SID oskarżonego: 54.36.186.16:27185 Powód skargi: txt Opis sytuacji: Wleciałem se na skrzynke a potem na daszek anarchi, z długiej ze skrzynki... Po za tym to nie jest TXT tylko 2 skoki @Wredzia była rano jak dał mi na 30minut, ależ cały serwer mówi że to nie txt tylko 2 skoki, po to chyba płace... ale widzę że dla niektórych to nie jesne Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Na serwerze byli: @.eXe` sTraNs _2k10_ # [t] Link to comment
pablitto Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 (edited) Kolego wiesz co to TXT a 2 skoki??? Ta skarga nie ma sensu. EDIT: Temat do zamknięcia moim zdaniem. Edited December 7, 2018 by pablitto Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted December 7, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 7, 2018 (edited) Ty człowieku jesteś naprawdę nieprzytomnym daj demko z rana, dokładna godzinę kiedy RANK DOSTALES BANA. BANOWAL CIE RANO ZA TXT @Zmiksowany, bo ja pisałam wyraźnie ZW. ZESZLAM NA SPECT I NIE BYLO MNIE PRZED PC, A ZE ZA DLUGO BYLAM NA SPECT, DOSTALAM KICKA I NIE WIDZIALAM OWEJ SYTUACJI. Ale to miejsce gdzie notorycznie wlazisz jest tekstura moim zdaniem, chociaż nie wiem jakie tutaj definicje tekstur obowiązują. Od momentu kiedy zaczęłam tu grać, czyli od lipca pamiętam, że owe miejsce jest tekstura. Nie powołuj się na mnie, nie wspominaj o mnie, jak nawet nie wiesz kto Ci dokładnie dał bana rano, bo tak ciężko wejść w bansa i sprawdzić, że owego bana dał wyżej wspomniany @Zmiksowany aka PyyyyrrrPrrrrPrrrrr! Proszę bardzo ban z rana: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1505 Edited December 7, 2018 by Wredzia Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 7, 2018 Zasłużony Share Posted December 7, 2018 To zaczynamy zabawę!: Otrzymałeś bana na 5minut> za TXT które jest na tym screenie. Jest to twój drugi ban dzisiaj za to. 1.http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1505 2. http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1669 Po 5 minutach, gdy skończył się ban wchodzisz do mnie z pretensjami że otrzymałeś słusznego bana... Nie będziesz mi groził degradacją, oraz mówił do mnie "Chuj Ci w dupę" za co oczywiście dostałeś kolejnego bana "Obraza Admina" na 1h. Koniec Tematu... @Vixo Link to comment
Użytkownik SZYBKIII Posted December 7, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 7, 2018 1 minutę temu, Wredzia napisał: Ty człowieku jesteś naprawdę nieprzytomnym daj demko z rana, dokładna godzinę kiedy RANK DOSTALES BANA. BANOWAL CIE RANO ZA TXT @Zmiksowany, bo ja pisałam wyraźnie ZW. ZESZLAM NA SPECT I NIE BYLO MNIE PRZED PC, A ZE ZA DLUGO BYLAM NA SPECT, DOSTALAM KICKA I NIE WIDZIALAM OWEJ SYTUACJI. Ale to miejsce gdzie notorycznie wlazisz jest tekstura moim zdaniem, chociaż nie wiem jakie tutaj definicje tekstur obowiązują. Od momentu kiedy zaczęłam tu grać, czyli od lipca pamiętam, że owe miejsce jest tekstura. Nie powołuj się na mnie, nie wspominaj o mnie, jak nawet nie wiesz kto Ci dokładnie dał bana rano, bo tak ciężko wejść w bansa i sprawdzić, że owego bana dał wyżej wspomniany @Zmiksowany aka PyyyyrrrPrrrrPrrrrr! Proszę bardzo ban z rana: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1505 no dziwne że to txt jak tam gościu grał 1h notorycznie wchodził było 2 adminów i a ni jeden nie dał bana szkoro to txt to ok ale nie wiedziałem o tym piszę sie na @@ a nie odrazu ban czy kick bo nie wiadomo za co... płace po to żeby mieć 2 skoki Link to comment
Użytkowniczka Wredzia. Posted December 7, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 7, 2018 Przed chwilą, SZYBKIII napisał: no dziwne że to txt jak tam gościu grał 1h notorycznie wchodził było 2 adminów i a ni jeden nie dał bana szkoro to txt to ok ale nie wiedziałem o tym piszę sie na @@ a nie odrazu ban czy kick bo nie wiadomo za co... płace po to żeby mieć 2 skoki Typie a czy pomyślałeś o tym, że może żadny z adminów wtedy tego nie widział, BO NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE ŻYŁ I GRAL? To, że mamy admina nie oznacza, że mamy non stop siedzieć na spect i patrzeć na każdego pokolei, chociaż ja mogę tak robić, skoro od 5 dni od samego rana banuje jakiegoś odpalenca z powikłaniem, który psuje grę wszystkim dookoła, to będę banować zwykłych graczy za każde najmniejsze przewinienie, chociażby za przysłowiową zwykła "kurwę", którą ktoś rzuci po tym jak zginie, nawet siebie. Będziesz wtedy zadowolony? A bana dostałeś oewnie, bo ktoś Cię zgłosił kilka razy i pretensje o głupie 30 minut... Ludzie trzymajcie mnie bo oszaleje! 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 7, 2018 Użytkownik Share Posted December 7, 2018 Skarga jest nie słuszna, oczywiście nie można kampić w danym miejscu? to chyba oczywiste, nie bardzo rozumiem czemu w ogóle piszesz odwołania xd Jeżeli będzie się sytuacja powtarzała to bany będą troszkę dłuższe niż dostałeś wcześniej. Link to comment
Użytkownik SZYBKIII Posted December 7, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 7, 2018 Przed chwilą, Wredzia napisał: Typie a czy pomyślałeś o tym, że może żadny z adminów wtedy tego nie widział, BO NAJZWYCZAJNIEJ W SWIECIE ŻYŁ I GRAL? To, że mamy admina nie oznacza, że mamy non stop siedzieć na spect i patrzeć na każdego pokolei, chociaż ja mogę tak robić, skoro od 5 dni od samego rana banuje jakiegoś odpalenca z powikłaniem, który psuje grę wszystkim dookoła, to będę banować zwykłych graczy za każde najmniejsze przewinienie, chociażby za przysłowiową zwykła "kurwę", którą ktoś rzuci po tym jak zginie, nawet siebie. Będziesz wtedy zadowolony? A bana dostałeś oewnie, bo ktoś Cię zgłosił kilka razy i pretensje o głupie 30 minut... Ludzie trzymajcie mnie bo oszaleje! szkoda że to wczoraj było ... Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 7, 2018 Użytkownik Share Posted December 7, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts