Piotrus Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 (edited) Nick zgłaszającego:Piotruś Nick Oskarżonego:~Fresh~ IP/SID Oskarżonego:każdy ma Opis sytuacji:No siema,to znowu ja.Z tego co widzę to pomimo zapewnień właściciela za dużo się tutaj nie zmieniło,zarówno jeżeli chodzi o forum jak i o aktywność pana świeżego,tak więc kolejna moja skarga za brak aktywności,zachowanie nieadekwatne do swojej rangi i tak dalej,i tak dalej.I tak wiem że zostanie ona olana bo każdy sobie dupe tutaj myje a serwer na tym cierpi ale poniekąd pan świeży sam prosi mnie o pisanie skarg na niego,najwyraźniej to jedyna rzecz ktora jest w stanie przyciągnąć go na forum jego serwera,a może zwyczajnie chce sobie pare postów nabić a nie ma nic sensownego do napisania...no nie wiem nie wiem (przy okazji,piszesz mi że nie mam czego robić ze swoim życiem a sam nagle z dupy nie odzywając się pare miesięcy piszesz mi na steamie,że "jebię" XD) Może chociaż gracze zobaczą kto zarządza serwerem na którym grają XD Dowody (ss/demko) Edited December 7, 2018 by Piotrus Screenshot wklejony 2 razy 3 Link to comment
Użytkownik ~FrEsH~ Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) No nudno jest a jak napiszesz skargę to chociaż coś się dzieję. Nie jesteś w temacie jak wygląda sytuacja na serwerze bo to nie ty piszesz z Trivorem tylko ja Myślałem że nie jesteś takim idiotą żeby pisać skargi na zawołanie, ale widać że aż tak bardzo Ci się nudzi A to co ja piszę do Ciebie na steam, to nie wprowadzaj tego na scieżke serwera bo to nic do tego nie ma. Dla mnie nie jesteś graczem JB, tylko jakimś Noname'em Edited December 8, 2018 by ~FrEsH~ Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Napisze tyle, że jeśli chodzi o serwer to poswiecamy ten czas na szukanie nowych skinòw, modeli itp by odświeżyć ten serwer. Zrobić coś nowego by przyciągał graczy. Rozumiem, że może się schodzić ale robimy co możemy. @~FrEsH~ dużo dyskutuje z właścicielem na temat serwera jak i o zmianach. Chciał bym by wiedział o tym każdy ponieważ nie mogę mu zarzucić, że od ostatniej skargi nic nie robi ponieważ poświęca ten czas którego ma mało no to by coś zrobić jak jest problem. Nie jest tak prosto i szybko zmienić sporo rzeczy,tym bardziej, że czas szybko leci. Więc jak dacie sie nam zająć serwerem a nie odpowiadanie na skargi to myślę, że szybciej dojdziemy do jakiegoś celu. Każdy chce dobrze dla serwera i robi jak tylko może, wiem to bardzo dobrze. Jeśli chodzi o oskarżonego to robi co do niego należy. A jak mówimy o GT to w tej chwili jest to zrozumiałe, że więcej czasu spędzamy na szukaniu i kombinowaniu co zrobić lepiej i co poprawić.Wiecej chyba nie muszę tłumaczyć. "Nie adekwatne zachowanie" Jak chodzi tu o wasz konflikt,który jest prywatny i piszecie do siebie na np(steam) itp co nie jest związane z forum i serwerem to nie wiem po co to wdrażać w skargę. Wypowiedział bym się do wszystkiego ale myślę, że to wystarczy. Kto zrozumie ten zrozumie a kto nie to nie musi. Pozdrawiam 2 1 Link to comment
Użytkowniczka Nieznajoma Posted December 8, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 8, 2018 @Piotrus mordziaty, naprawdę Cie lubię ale uspokoj się trochę. Masz już wiek w którym wkraczasz w dorosłe życie. Może czas się ogarnąć i przestać przejmować się aż tak życiem internetowym? @I Seee Youuu` powiedział Ci że sprawa jest wyjaśniona. On również nie ma czasu by wejść na serwer bo ma dużo na głowie. @~FrEsH~ też na pierwszym miejscu stawia życie realne A nie internetowe. To jest hipokryzja, również Ty możesz zamiast skarg napisać propozycje aby pomóc wymyślić jakiś dobry pomysł który przyciągnie ludzi na serwer i utrzyma ich, również Ty możesz zapłacić za serwer by miał on szeroką reklamę i większe dojscia. Nawet nie potrafisz się po prostu zapytać się jak wygląda sytuacja tylko pochopnie kogoś oskarżasz. Przemyśl czy to jest tak bardzo ważne w Twoim życiu, bo jak na razie myślę że każdy załamuje się tym że czepiasz się ciągle o jedno i to samo. Trochę empatii do ludzi. Też klocilam sie z freshem Ale nie skakalismy sobie do gardeł i nie robiliśmy na złość pisząc skargi na forum. Ja widze codziennie i słyszę jakieś pomysły i przemyślenia na temat tego co zrobić aby więcej osób grało i interesowało się serwerem. Ty nie. Przemyśl czy to ma sens. Tyle ode mnie. 1 1 Link to comment
Piotrus Posted December 8, 2018 Author Share Posted December 8, 2018 Nie no tak całkiem szczerze to gówno mnie wasze zdanie obchodzi bo domyśliłem się już wcześniej że każdy każdemu będzie dupę myć,dlatego też nawet waszych całych odpowiedzi nie czytałem bo szkoda na nie czasu,i tak domyślam się co w nich jest. Tak czy inaczej on nawet nie wszedł od tamtego czasu na serwer,nawet nie probowal pokazac że robi cokolwiek więc jak dla mnie to pierdolicie głupoty,zresztą przypomniało mi się w sumie,że pomimo iż ja byłem drugim najaktywniejszym adminem na serwie to wyleciałem chyba za brak kultury,obraze czy coś w sumie nie wiem za co wyleciałem tak czy inaczej,nawet gdyby fresh zapierdalał jak ukrainiec w polsce to wiecej kultury od niego ma menel na dworcu centralnym. Tak więc jeszcze raz,gówno obchodzą mnie zdania administracji (Ciebie Kinia mogę potraktowac jako multi konto see you bo i tak zawsze się z nim zgodzisz) a skargi sobie będę pisać,może ktoś zobaczy z jakim 9 godzin temu, ~FrEsH~ napisał: idiotą mają do czynienia 1 Link to comment
Recommended Posts