Użytkownik 510masari Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Twój Nick: LAMBDa1337_RU cheatcore *#. Nick oskarżonego: jakiś noname IP/SID oskarżonego: eQ` demolka <- LIVE_YOUTUBE-on Powód skargi:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'WYJAZD RUSKA SCIERO' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:6682337' [AMXBans] Twoje IP: '37.248.152.112' [AMXBans] ============================================== Opis sytuacji: Z miejsca dostałem bana- perma. Gdyż napisałem kilka zdań po rosyjsku na say'u potem po Polsku normalnie i dostałem bana z powodem " Wypad ruska ściero " Dowody (Demko,ssy,świadkowie):http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1782Permanentny ban z bardzo fajnym powodem. Widać doświadczenie admina, proszę o wyciągnięcie wniosków. Rozumiem jakbym z wami był na sieci 2-3 dni Ale niedługo styknie już półtora miesiąca jak nie więcej. Jestem adminem na klasyku, mam bardzo dobrą opinię oraz jestem lubiany. Widocznie demolka ma słabszy dzień нднднднд Link to comment
Użytkownik demolka Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Tutaj zaszła najwidoczniej pomyłka, wcześniej banowalem gracza ruskiego który był odpalony, tutaj zauważyłem ze kilka głów na szybko poleciało, ludzie spam ze znów odpal, wiec ja na szybko ban żeby reszty nie pozabijał.. ostatnio wiadomo jak jest z pewna osoba i dlatego szybka reakcja z mojej strony, wyczulony już jestem co do tej kwestii. Tak jak mowie, ze względu ze wcześniej byl banowany podobny gość, dlatego dałem bana tutaj. Powód bana również jest odzwierciedleniem nerwów jakie wprowadza pewien pacjent na kilka serwerów dd2. Liczę na wyrozumiałość i Sory mordo jeśli zostałeś urażony a w jakimś sensie napewno. Link to comment
Użytkownik 510masari Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 6 minut temu, demolka napisał: Tutaj zaszła najwidoczniej pomyłka, wcześniej banowalem gracza ruskiego który był odpalony, tutaj zauważyłem ze kilka głów na szybko poleciało, ludzie spam ze znów odpal, wiec ja na szybko ban żeby reszty nie pozabijał.. ostatnio wiadomo jak jest z pewna osoba i dlatego szybka reakcja z mojej strony, wyczulony już jestem co do tej kwestii. Tak jak mowie, ze względu ze wcześniej byl banowany podobny gość, dlatego dałem bana tutaj. Powód bana również jest odzwierciedleniem nerwów jakie wprowadza pewien pacjent na kilka serwerów dd2. Liczę na wyrozumiałość i Sory mordo jeśli zostałeś urażony a w jakimś sensie napewno. Jasna sprawa, nie było tematu. Skarga nieważna. Pozdrawiam. Link to comment
Użytkownik 510masari Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) Skarga do zamknięcia, czekam na UB Bo nawet na klasyka nie mogę wejść i tam pilnować porządku. Edited December 8, 2018 by lambda1337ru Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) No i to jest piękne admin przeprosił za przypadkowego bana, a zbanowany grzecznie okazał wyrozumiałość, @lambda1337ru takich ludzi to ja u siebie na serwerze potrzebuje, pomyśl nad tym@Ar0n @Jasiek zdejmiecie bana koledze? Bo nie mam dostępu aktualnie do bansa Edited December 8, 2018 by Vixo 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts