Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Twój Nick: Seba Nick oskarżonego :mrocznezniwa IP/SID oskarżonego :Macie Powód skargi:Admin faworyzuje gracza ^^hiroto^^ banuje za pierwszym przekleństwem Opis sytuacji: jestem nowym graczem ale nie dam z siebie robić pośmiewiska admin sie na mnie uparł na każdej zabawie wraz z graczem wyżej wymienionym specjalnie zabijają mnie jako 1 brak kultury? na serwerze nikogo to nie obowiązywało tylko ja dostałem bana admin powinien dawać przykład brak poprawnej ortografii zagłuszanie prowadzacego poprzez admin voice skoro jednemu z ct przerywa mikrofon wiadomo chyba że powinnien go przerzucić albo dać jakąś uwage typ prowadził całą mape byłem na serwerze zaledwie 10 minut a dostrzegłem tyle wad jako nowemu graczowi powinien mnie upomnieć kilka razy moim zdaniem mrocznezniwa nie nadaje sie na to żeby pełnił te funkcje z poważaniem Seba Dowody (Demko,ssy,świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 29 minutes and 42 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Seba [AMXBans] Reason : ' Kultura uspokuj sie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1473219601 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.235.3 Link to comment
Użytkownik PROgram Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) Wiele razy widziałem, jak Mroczne żniwa nadużywał admina oraz faworyzował. Jak mógłbyś podać datę i godzinę, mapę to sprawdzę i zdetyduje post. EDIT: Obejrzalem demko, zagłuszałeś adminvoicem (Mogłeś mu napisać lub ewentualnie slaynac nawet) Faworyzowałeś Hiroto, to nie musze opisywac, twój kolega, który dostal mikrofon i faworyzowales go. A co z banem. Czlowieku ogarnij się, jeżeli hiroto by 3 razy powiedział kur** to bys nawet nie zareagowal. Zazalenia miałeś do niego m.in. uwziales się na niego. Edited December 8, 2018 by PROgram Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 skarga świeża dopiero 30 minut mineło to chyba mapa anka_v1 ale nie jestem pewny data prawidłowa to 08.12.2018 Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 to nie chodzi juz nawet o mnie bo chętnie wróce na serwer ale tu chodzi o przyszłość serwera ludzie bardziej uciekają jak widzą nie ogara na takiej randze niż przychodzą również znajdzie się kilka graczy którym to pewnie odpowiada no tak Admin mnie faworyzuje mi nic nie grozi więc proszę potraktujcie to poważnie Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) 39 minut temu, Sebusiek napisał: Twój Nick: Seba Nick oskarżonego :mrocznezniwa IP/SID oskarżonego :Macie Powód skargi:Admin faworyzuje gracza ^^hiroto^^ banuje za pierwszym przekleństwem Opis sytuacji: jestem nowym graczem ale nie dam z siebie robić pośmiewiska admin sie na mnie uparł na każdej zabawie wraz z graczem wyżej wymienionym specjalnie zabijają mnie jako 1 brak kultury? na serwerze nikogo to nie obowiązywało tylko ja dostałem bana admin powinien dawać przykład brak poprawnej ortografii zagłuszanie prowadzacego poprzez admin voice skoro jednemu z ct przerywa mikrofon wiadomo chyba że powinnien go przerzucić albo dać jakąś uwage typ prowadził całą mape byłem na serwerze zaledwie 10 minut a dostrzegłem tyle wad jako nowemu graczowi powinien mnie upomnieć kilka razy moim zdaniem mrocznezniwa nie nadaje sie na to żeby pełnił te funkcje z poważaniem Seba Dowody (Demko,ssy,świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 29 minutes and 42 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Seba [AMXBans] Reason : ' Kultura uspokuj sie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1473219601 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.235.3 Powodu skargi to nie wiem o co ci chodzi nie było faworyzacji,Gdy mu powiedziałeś że mam broń to już jego sprawa. Każde obejmuje kultura. Za każdym razem pokazuje na Y@ sayr Na serwerze obowiazuje kultura !!!". Ortografia w cs jest różna bo niektórych nie działa ś albo ć lub ł, ale widzę twoją ortografie na skardze i to ty masz do mnie zażalenia. Nie zagłuszyłem go lecz chciałem go poprawić. A że mu mikro przerywało to u niektórych np, masz słaby internet to wiadomo że będzie ci go przerywać. Z SS to prawda że dostał bana za kulturę ponieważ napisał już 3 raz kur.. miał ostrzeżenia na 2. lecz to nie skutkowało więc dałem mu bana na 1h. Edited December 8, 2018 by Mrocznezniwa 1 Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 1 godzinę temu, Mrocznezniwa napisał: Powodu skargi to nie wiem o co ci chodzi nie było faworyzacji,Gdy mu powiedziałeś że mam broń to już jego sprawa. Każde obejmuje kultura. Za każdym razem pokazuje na Y@ sayr Na serwerze obowiazuje kultura !!!". Ortografia w cs jest różna bo niektórych nie działa ś albo ć lub ł, ale widzę twoją ortografie na skardze i to ty masz do mnie zażalenia. Nie zagłuszyłem go lecz chciałem go poprawić. A że mu mikro przerywało to u niektórych np, masz słaby internet to wiadomo że będzie ci go przerywać. Z SS to prawda że dostał bana za kulturę ponieważ napisał już 3 raz kur.. miał ostrzeżenia na 2. lecz to nie skutkowało więc dałem mu bana na 1h. nie chciales go poprawic to po prostu było nadużycie nie mam slabego internetu wszyscy pisali ze go przerywa dales mi bana na 30 min nie na godzine ś ć ł może i nie działa lecz ty popełniasz błedy nawet w poscie na ktorym jest skarga na Ciebie mam nadzieje że jakiś opiekun Ci odbierze twoje prawa Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Po tej skardze admin w dalszym Ciągu sie mnie czepia jest to juz nagminne Admin Sneaky jest świadkiem w tej sytuacji Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 (edited) Jakie czepianie cię to ty zwracasz mi uwagę jak coś źle napisze. nic o tobie nie pisałem cytat seba: napek idz serio na te forum. to mu range zabiora. I kto tu kogo się czepia. Edited December 8, 2018 by Mrocznezniwa Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 gościu skoro cały serwer sie śmieje z twojej ortografii to chyba znaczy że czas wziąć się za to Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 1 minutę temu, Sebusiek napisał: gościu skoro cały serwer sie śmieje z twojej ortografii to chyba znaczy że czas wziąć się za to cały serwer to znaczy 2 osoby? Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 1 godzinę temu, Mrocznezniwa napisał: cały serwer to znaczy 2 osoby? Nie bede z tobą dyskutować opiekun /właściciel podejmie decyzje przez postawę takiego admina aż nie chce sie wracać na serwer zamiast przyjąć wine jak przystało bo ewidentnie jest to twoją winą to zapierasz się rekami i nogami Link to comment
Użytkownik Mrocznezniwa Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Przed chwilą, Sebusiek napisał: Nie bede z tobą dyskutować opiekun /właściciel podejmie decyzje przez postawę takiego admina aż nie chce sie wracać na serwer zamiast przyjąć wine jak przystało bo ewidentnie jest to twoją winą to zapierasz się rekami i nogami Jak by była moja winna to ja bym się przyznał ale nie moja jest tylko twoja. Jak dla mnie zostawiam to dla właściciela albo Opiekuna. Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 8, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 8, 2018 moja winą jest to że 1.Faworyzujesz graczy 2. Czujesz sie jak bóg bo masz admina inaczej tego nazwać nie moge 3. Zagłuszasz polecenia bo Ci wolno spamować y@ adminVoice 4.Brak znajomości Języka Polskiego Ortografia jest na poziomie minimalnym nie mówie tu o przecinkach i kropkach tylko wyrazy z ó ,rz, ż ,u 5. Nikt nie składa skarg bo potem ich traktujesz jak mnie Zabijanie jako 1 na każdej zabawie i ciągłe docinki w strone mojej osoby a skoro masz vipa masz wieksze szanse na zabicie niż ja 6. Gdy nowy gracz wbija na serwer powinieneś być uprzejmy i robić wszystko żeby został a ty robisz wręcz przeciwnie no tak reklama zakupiona to bedzie jeszcze wiecej osob Cytat Link to comment
Użytkownik PROgram Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 2 godziny temu, Mrocznezniwa napisał: Powodu skargi to nie wiem o co ci chodzi nie było faworyzacji,Gdy mu powiedziałeś że mam broń to już jego sprawa. Każde obejmuje kultura. Za każdym razem pokazuje na Y@ sayr Na serwerze obowiazuje kultura !!!". Ortografia w cs jest różna bo niektórych nie działa ś albo ć lub ł, ale widzę twoją ortografie na skardze i to ty masz do mnie zażalenia. Nie zagłuszyłem go lecz chciałem go poprawić. A że mu mikro przerywało to u niektórych np, masz słaby internet to wiadomo że będzie ci go przerywać. Z SS to prawda że dostał bana za kulturę ponieważ napisał już 3 raz kur.. miał ostrzeżenia na 2. lecz to nie skutkowało więc dałem mu bana na 1h. Co do kultury i bana. Przeprowadził napek eksperyment. Zaczął bluźnić przed zniwa a on nic nie zrobił. Znam nawet mapę więc jakby co mogę podać Co do ortografii nie liczy się ortografia w skardze, widać że była pisana na szybko żeby cię udupic. Co do zagłuszania To nie jest wina słabego internetu, tylko wina tego, który prowadzi (zazwyczaj, ponieważ może się wydarzyć wina więźnia,ale bardzo rzadko) Krótko mówiąc nie potrafisz zająć się pilnowaniem serwera. Faworyzujesz, nadużywasz admjna (patrz skarga nr1) Byłem na serwerze świadkiem, że traktujesz go gorzej niż innych. wedlug mnie degradacja. Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 8, 2018 Użytkownik Share Posted December 8, 2018 Kopiuj i wklej to nie dowody. Wyraźnie pisze ss/demko Link to comment
Użytkownik Sebusiek Posted December 9, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 9, 2018 Proszę wejść na serwer w godzinach przebywania tego admina I mam nadzieje że to wystarczy niestety ssy z takiej sytuacji nie wiem czy by coś dały Demka niestety nie posiadam Z poważaniem Seba Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 9, 2018 Użytkownik Share Posted December 9, 2018 Zamykam ze względu na restart kartoteki każdego admina Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 9, 2018 Użytkownik Share Posted December 9, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts