Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Kamilek, czas najwyższy.

ArcyBM

Recommended Posts

• Zasłużony

Twój nick: ArcyBM
Nick osoby oskarżonej: @Kamilek
Powód (opis sytuacji) : Administrator nie przestrzega żadnych granic, zdejmuje moje blokady, które ja zakładam. Robi wszystko wbrew mnie, wbrew innych. Nie jest kulturalny, szybko wyprowadza się z równowagi, na czatboxie tworzy chaos. Opinia jego jest szargana na całym forum, gdzie jest awantura tam jest Kamilek. Blokuje mnie na czacie, ściąga moje blokady, które były słuszne. Po prostu jego zachowanie daje złą okładkę sieci, nie oszukujmy się. Obraża kobiety, ma generalnie wszystko gdzieś. Nie panuje nad słownictwem, oraz kulturą na czatboxie. Wiadomo, od czasu do czasu można, ale gdzie Administrator sieci robi to nagminnie i widać tylko czerwony kolor z wulgaryzmami to daje o sobie świadczyć. Potem ludzie wchodzą, czytają i wydają opinię na temat Administracji.
Dowody: Wpisy ChatBox, cała aktywność Kamilka na Forum

Miejsce zdarzenia : Forum, strefaskilla

Coś od siebie : Moim zdaniem Kamilek już dawno powinien opuścić sieć, bądź powinny mu zostać zabrane moce. Dziękuję, pozdrawiam.

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

Guest Kamilek

Po pierwsze nie slusznie mu dales  a po drugie  obrazales mnie na czatboxie  i tego tak nie zostawie chlopczyku  bo z kolega nie gadasz kur  :)

• Użytkownik

Wy wszyscy orzeginacie. Nowy j@ admin też piszę i wyzywa. No to ja nw czy to są ludzie za hajs brano czy co. 

Każdy z was tutaj przegial i piszecie skargi. Nie umiecie załatwić na priv tylko na czacie. Widać regulaminu to żaden z was nie zna. Nie zamierzam nikogo bronić bo mowa tu o każdym

Edited by TSG
  • Zasłużony

Niestety nie użyję opcji edytuj, bo chce to nagłośnić.

Kamilku drogi, informuję Cię, że blokadę założyłem słuszną. Owy forumowicz, który dostał blokadę prowokował @Vixo i @pablitto, dodam , że unosił się w sposób arogancki, rozmowę kierował ku awanturze, oraz zarzekał się, że niejaki @pablitto straci rangę.

Nie pierwszy i nie ostatni raz wchodzisz mi w robotę Kamil, co było ostatnio z @pSy_Ho!? Dałem mu słuszną blokadę po czym też go odblokowałeś, powód? Pomoc przyjaciołom?

Kieruj się dalej Twoim "dobrym sercem" i dalej szlifuj naszą sieć na skrajną patologię gdzie Twoje zachowanie sięga dna.

Obrażasz kobiety, nie dbasz o sieć, masz wszystko w dupie. Tyle mam Ci do powiedzenia. Czekam na Twoje wyjaśnienia i argumentację, póki co zarzekasz się i grozisz mi utratą rangi.

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkownik

XDD ? 

NIE PRZESTRZEGA ŻADNYCH GRANIC, Dobrze że ty jesteś wzorowym NACZELNIKIEM CZATBOXA 

Zacząłem temat działu jb vixo się wtrącił tekstem "przyszedł mądrala" (to prowokacja) 

Po czym odpisalem na zaczepki Pablitta żeby przestał się popisywać bo szybciutko może stracić tego admina 

I NAGLE NI STĄD NI Z OWĄD dostaje bana na czatboxa na 12h 

Zdjął NIESŁUSZNĄ BLOKADĘ, wytłumaczyłem mu całą sytuację 

Na czatboxie tworzy się chaos XDDD

"

• @Kamilek a Ty widać, że jesteś kozakiem na kabelek, a w klubie siedzisz pod miotłą skichany jak dres dupnie w parkiet
  • Yf94GW.thumb.jpg.2ab61de1c88ed4c4b6ade8d
     ArcyBMDziś 22:59
    I tyle, klej już ten dziób, bo każdy ma dość spiny z Tobą patusie na liścia
  •  ArcyBMDziś 22:59
    I wypierdalaj z tej sieci
    image.thumb.png.ebdfe8e8018c326d78ca62047f0f2a25.png

25 lat a skarge zakładasz ? to w końcu ja jestem płaczek czy ty ? 

Jest tego od zarąbania tylko nie chce mi się marnować czas na kogoś takiego jak ty

image.png.83774e16de1f1b8120ec83352e99951f.png

Guest Kamilek

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines