Użytkownik Ayserr Posted December 9, 2018 Użytkownik Share Posted December 9, 2018 Witam grając na serwerze pare godzin znalazłem pare błędów takich jak: -V-max mapy nie zapisuje się -Można dołączyć do TT przez komende jointeam 2 w konsoli Dużym minusem jest to, że jest sporo cheaterów a mało adminów przez moją rozgrywke widziałem raz admina. Fajnie bybyło jakby administracja naprawiła te błędy, oraz wprowadziła możliwośc ukrywania tekstur graczy itp. Link to comment
Użytkownik PinGuiN'ekღ^^ Posted December 10, 2018 Użytkownik Share Posted December 10, 2018 (edited) Co do ukrywania innych graczy masz komendę /invies czy jakoś tak, na serwerze wyświetla się na chat komenda, od czasu do czasu. A resztą musi się sprint zająć. Jak na razie jestem jedynym adminem więc ciężko jest zapanować nad chaosem w każdej godzinie życia serwera. Edited December 10, 2018 by PinGuiN'ek1337 1 Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted December 14, 2018 Użytkownik Share Posted December 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts