Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Przyjęte] [Podanie] EderiS

Ederis

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick: EderiS

Dlaczego Ty: Gram na serwerze od dłuższego czasu, bardzo duża część graczy stałych już mnie zna/kojarzy. Przez czas spędzony na serwerze zauważyłem główne jego problemy, błędy. Na serwerze bardzo rzadko jest administrator, wiele razy TT przedłużało, uciekało, bugowało kolejkę, bez administarotra nie wiele dało się z tym zrobić. Nie mówię oczywiście, że jestem w stanie zniwelować całkowicie te rzeczy, ale chciałbym przynajmniej w małym stopniu je ograniczyć. Na serwerze jestem dość często, prawie codziennie, głównie w godzinach popołudniowych. Nie łatwo mnie zdenerwować, nie daję się podpuszczać. Konto zostało stworzone pod podanie, zdaję sobie z tego sprawę, ale powiedzmy sobie szczerze, tutaj i tak nic się nie dzieje, mówię oczywiście o wątku Deathrun. Z małych rzeczy mogących działać na moją korzyść mogę dodać, że "lubię" się z ortografią, jestem też w 4 klasie technikum informatycznym, jestem więc w stanie pomóc czasami w problemach graczy odnośnie fps/ ogólnej rozgrywki. O resztę rzeczy można jeszcze podpytać, nie wiem co więcej mógłbym dodać.

Znajomość amxmodmenu (0/10): 7

Posiadasz steam? Tak / Nie: Tak

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/EderiS/91.224.117.109:27015/

Posiadasz mikrofon? (Tak/Nie): Tak

Składka (11 zł przelew/PSC/PAYPAL/SMS):   Zapłacę przelewem, tak chyba będzie najlepiej.

• Użytkownik

Jestem na tak:

+Jako jedyny na razie jestem na serwerze z administracji,

+Potrzebni są admini w uj,

+Amx

+składka

+Mikro

+Botek :)

+GT

+Steam

+Super rozpisałeś się w dlaczego ty.

+Wiek

• Użytkownik

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines