Lakierka :) Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Twój Nick: SECURITY Nick oskarżonego: tranos IP/SID oskarżonego: brak Powód skargi: powód skargi jest taki gdyż graliśmy sobie we 3 admin dostawal łomot i zbanował mnie za ping na 30min przed tym dostałem kicka nikt sie nie skarżył tylko on. @tranos wolisz sobie sam latać po serwie ? to co robicie na tym serwie to śmiech na sali i tyle. cos czuję że wgl ten serwer zaraz nie bedzie funkcjonował dlaczego 2/3 lata temu serwer był full? bo była zaj ekipa ale cóż zaczą się robić syf i graja same dzieci za których nawet za mikro nie banujecie jak wydzierają twarz. ps @Spr!Nt^^ zrób coś z tym k..*wa bo to co się dzieje na twoim serwerze to jest naprawdę żenujące pozdrawiam. Opis sytuacji: (ping) Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Server # 82 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 25 minutes and 27 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : SECURITY : D [AMXBans] Reason : ' ping ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1009346254 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.14.209 ' [AMXBans] ====================================== Link to comment
Użytkownik Jo![N]t Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 @SECURITY;D Dla czego nie napisałeś do mnie ze taka akcja się dzieje tylko czekacie a potem @Spr!Nt^^ zrób coś mam najwięcej z adminów coś do powiedzenia bo już jestem u @Spr!Nt^^ na serwie A co do @tranos jak widzisz ze gracz ma wysoki ping to po proś gracza aby ogarną ping dałeś kicka ale to nie oznacza ze już za 2 razem masz dać bana na 30 min po 1 kick masz upomnieć 2 raz gracza za 3 razem dać bana ale na 5 min żeby wiedział za co dostał bana Dziękuję i miłego grania 1 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 14, 2018 Zasłużony Share Posted December 14, 2018 @Spr!Nt^^ 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Lakierka :) Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 10 minut temu, ArcyBM napisał: @Spr!Nt^^ ON zazwyczaj nie ma czasu szkoda bo dużo do wyjaśnienia jest co tam na serwie się dzieje . Link to comment
Lakierka :) Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 1 godzinę temu, SECURITY;D napisał: ON zazwyczaj nie ma czasu szkoda bo dużo do wyjaśnienia jest co tam na serwie się dzieje . dokładnie kolego :) pozdrawiam Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted December 14, 2018 Użytkownik Share Posted December 14, 2018 Tranos degrad 1 1 Link to comment
Recommended Posts