Użytkownik HaQVt Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 Mam problem z wejściem na serwer, gdy wchodzę na serwer to wyskakuje mi (Nieprawidłowe Hasło) . A gra mi się ładuje tylko połowę a potem to wyskakuje. Mam nadzieje że pomożecie Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 11, 2018 Użytkownik Share Posted December 11, 2018 Kupiłeś pewnie jakaś usługę i ustaliłes hasło więc wpisz w konsolę setinfo _pw "haslo" Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 14, 2018 Zasłużony Share Posted December 14, 2018 Grasz już normalnie. Zamykam. Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 14, 2018 Zasłużony Share Posted December 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts