Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] 'Turniej' StrefySkilla!

cosmo6

Recommended Posts

• Użytkownik

WITAM 

Ostatnio po głowie chodziła mi pewna myśl, dotycząca zagrania tutaj takiego 'rodzinnego' turnieju. Pewnie większość osób zapyta: "Cosmo o czym ty pierdolisz? co to znaczy ten rodzinny turniej? A co z nagrodami?" Już tłumaczę. Jak wiemy całe nasze forum tworzy coś w rodzaju rodziny. Niektórzy właśnie przez forum (lub serwery) poznają nowych ludzi.Oczywiscie nie ma żadnego turnieju bez nagród! Lecz na razie chciałbym wam opisać moją koncepcję tego jakby to wyglądało.

1.

[   Szukamy pięciu zawodników do naszego mixa. Zawodnik musi posiadać  konto steam na którym jest cs 1.6  oraz grać na naszej sieci serwerów (każdy serwer się liczy) czas na dobranie sobie drużyny wyniósłby przykladowo 1 tydzień.   

!!!    ILOŚĆ TEAMÓW POTRZEBNYCH ABY TURNIEJ WYSTARTOWAŁ TO 8   !!!

2.

[   Po zebraniu wszystkich zdecydowanych drużyn np.ja mógłbym rozpisać całą drabinkę meczy która wyglądała by tak (link do zdjęcia wyśle w komentarzu)  ]

3.

[   Następnie każda drużyna umówiła by odpowiednia godzinę aby nikomu nie przeszkadzało i datę meczu. I tak dalej i tak dalej.  ]

Oczywiście potrzebny byłby chociaż jeden admin podczas meczu więc z tym też jest niewielki problem.

Tak więc jak wam się podoba mój pomysł? Niektóre nagrody mógłbym zainwestować że swoich pieniędzy lecz resztę niezbyt. Serdecznie wysłucham opinii administracji oraz was. 

Pozdrawiam   COSMO ^^

http://pokazywarka.pl/kl6enh/

LINK DO MOJEJ DRABINKI KTORA SAM WYMYŚLIŁEM, 

• Zasłużony

Turniej fajna sprawa, ale znając życie nie pyknie.  Dużo osób gra na nonsteamie, ciężko bd zebrać kilka teamów z sieci, 

ktoś by musiał oglądać demka, czy nikt spalony nie jest...  Trudna sprawa...

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Zasłużony

Raczej trudno będzie się zmobilizować do takiego czegoś, a jeszcze ciężej będzie to ogarnąć.

Tak jak powiedział @.::FocuS::. ktoś by musiał kontrolować odpały, bo nawet tacy zdarzają się na steamie.

Swoją drogą pomysł fajny i ciekawy, ale taki turniej jeśli miałby wypalić to tylko w gronie naszej sieci.

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Zasłużony

Jestem za ale tak jak napisaliscie wyzej, moze byc ciezko. A jesli chodzi o odpaly to zawsze mozna kogos na specta wcisnac ;p

76561198064043742.png

• Użytkownik

Tak dla tego napisałem że, 'rodzinny' turniej czyli osoby z naszej sieci takie które już trochę znamy. Jest serwer do mixa to tylko szukać teamów  i jedziemy :D ja to bym dał jakichs dwóch adminów którzy by nie grali lecz nadzorowali mecze. 

• Użytkownik

Jak najbardziej za, dobry pomysł z tym turniejem i zgłaszam się na ochotnika :D ! 

BUMP  

• Zasłużony

Jeśli jest potrzebne ponowne otwarcie tematu proszę zgłosić się na PW, na ten moment zamykam z powodu braku aktywności.

• Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines