Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Informacja do Adminów

Dusia

Recommended Posts

• Zasłużony

Nie chce mi się pisać do każdego z osobna więc tutaj wyjaśnię parę widocznie niejasnych rzeczy.. :)

-Graczy którzy mają w nickach CSSetti.pl" NIE WYWALAC ANI NIE BANOWAĆ ich za nick...

-Jak ktoś napisze zwykłe słowo kur*a to nie spamujcie od razu na serwerze bindem o kulturze 

-Tak jak lisek to robił,, Nie przenoście się adminem do drugiej drużyny jak coś wam nie pasuje.. (automatycznie kogoś przerzuca jak by ktoś nie zauważył... :))

-w naszym amxx danie ss'ow jest na samym końcu!! Wybieracie opcje 5 ss'ów gracza i tyle.. 

-Nie jesteście czegoś pewni co jak zrobić to pytajcie a nie robicie na pałę...

-Nie nadużywać y@.. (czyli say ,na którym mogą tylko admini pisać) A TYM BARDZIEJ DAWAĆ NA NIM INFO 

-Jak na kogoś wpłyną 3 skargi dostaje degradacje

Tak na koniec to ,że jesteście adminami to nie znaczy że was regulamin nie obowiązuje oraz kultura osobista... :)

Tak btw na nasz serwer można głosować (przypominam, bo widzę, że nie wszyscy wiedzą) wbijacie w ten link -->

http://cssetti.pl/serwer/145.239.236.14:27160

Bierzecie po prawej stronie "Nie jestem robotem" i potem zagłosuj można to robić co 24h. 

(Jest do tego ogl cały temat, który znajduje się tu--> Głosowanie na serwery)

@LichuOfficialny @cosmo6 @NagatoPRO

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

@Dusia ja się przyznam że troche nadużywam teg say @ ale ja nie spamuje bindami jak lisek  a jesli widze ze ktos nie zachowuje kultury to odrazu mu to pisze w przciwnym wypadku którym bym dawał  bana za kulturre to juz bym dawno dostał degrada czyż nie ?

@Dusia ja sie spytałem trivora czy takie osoby mam kick dawać i powiedział ze nie więc tego nie robie i nie robiłem 

• 3 weeks later...
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• V1rus* pinned and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines