Zasłużony Dusia Posted December 12, 2018 Zasłużony Share Posted December 12, 2018 Nie chce mi się pisać do każdego z osobna więc tutaj wyjaśnię parę widocznie niejasnych rzeczy.. -Graczy którzy mają w nickach CSSetti.pl" NIE WYWALAC ANI NIE BANOWAĆ ich za nick... -Jak ktoś napisze zwykłe słowo kur*a to nie spamujcie od razu na serwerze bindem o kulturze -Tak jak lisek to robił,, Nie przenoście się adminem do drugiej drużyny jak coś wam nie pasuje.. (automatycznie kogoś przerzuca jak by ktoś nie zauważył... ) -w naszym amxx danie ss'ow jest na samym końcu!! Wybieracie opcje 5 ss'ów gracza i tyle.. -Nie jesteście czegoś pewni co jak zrobić to pytajcie a nie robicie na pałę... -Nie nadużywać y@.. (czyli say ,na którym mogą tylko admini pisać) A TYM BARDZIEJ DAWAĆ NA NIM INFO -Jak na kogoś wpłyną 3 skargi dostaje degradacje Tak na koniec to ,że jesteście adminami to nie znaczy że was regulamin nie obowiązuje oraz kultura osobista... Tak btw na nasz serwer można głosować (przypominam, bo widzę, że nie wszyscy wiedzą) wbijacie w ten link --> http://cssetti.pl/serwer/145.239.236.14:27160 Bierzecie po prawej stronie "Nie jestem robotem" i potem zagłosuj można to robić co 24h. (Jest do tego ogl cały temat, który znajduje się tu--> Głosowanie na serwery) @LichuOfficialny @cosmo6 @NagatoPRO 1 Link to comment
Użytkownik topka Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 Mnie nie ma i już dymy Link to comment
Użytkownik NagatoPRO Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 @Dusia ja się przyznam że troche nadużywam teg say @ ale ja nie spamuje bindami jak lisek a jesli widze ze ktos nie zachowuje kultury to odrazu mu to pisze w przciwnym wypadku którym bym dawał bana za kulturre to juz bym dawno dostał degrada czyż nie ? @Dusia ja sie spytałem trivora czy takie osoby mam kick dawać i powiedział ze nie więc tego nie robie i nie robiłem Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted January 2, 2019 Zasłużony Share Posted January 2, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts