Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Propozycja emotki Chatbox

Bad Boy

Recommended Posts

• Użytkownik

Siema wpadłem na pomysł, aby dodać na Czatbox'a minki,emoi z naszego dobrze znanego messengera zapraszam do wypowiedzi czy wam się podobają https://imgur.com/a/VHuCgKy
xkuuNT4.png fatif8d.png rp4RaVo.png a7Jwdn2.png 4hMfXeE.png CdbncLY.png LMvjTL5.png sSJilyY.png oy9k0eG.png xm8Q5b0.png IHCBefl.png On7AOIE.png kPGbdxb.png c7ZEqA2.png GwS9TPQ.png ZUpjsnQ.png 4ncWvNa.png 9RaUDuE.png 3Wu4mJJ.png dR9hu8p.png BiDspR1.png oQK2Iac.png NIqPuaI.png n7RAH6d.png 1ZSwmM6.png 0KpeTPt.png GRji7g9.png tHXYqt7.png pK0R3yd.png 0AtGtAV.png ruhFpr4.png pcmWJTC.png HiIbGPR.png MRn1bzF.png GxuxrzQ.png GtwdyQQ.png gnx9Uc2.png 9qsIt8h.png maLtxqv.png blfXt6Y.png asQK8xg.png 9PwCKH5.png FUe6Lbp.png xlQpagM.png arPiZIu.png 
Tak wiem, że są już takowe, lecz popatrzcie na rozmiar aktualnych a tych które tutaj pokazałem, chyba te ładniej wyglądają XD 

Edited by Bad Boy
  • Zasłużony

Pomysł dobry, można wymienić emotki

• Lubię to! 1

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Jestem za tym bardziej że użytkownicy na telefonie nie są wstanie wczytać żadnych emotek bo laguje fona.

• Lubię to! 1

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines