Użytkownik Bad Boy Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 (edited) Siema wpadłem na pomysł, aby dodać na Czatbox'a minki,emoi z naszego dobrze znanego messengera zapraszam do wypowiedzi czy wam się podobają https://imgur.com/a/VHuCgKy Tak wiem, że są już takowe, lecz popatrzcie na rozmiar aktualnych a tych które tutaj pokazałem, chyba te ładniej wyglądają XD Edited December 13, 2018 by Bad Boy Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 13, 2018 Zasłużony Share Posted December 13, 2018 Pomysł dobry, można wymienić emotki 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 Jestem za tym bardziej że użytkownicy na telefonie nie są wstanie wczytać żadnych emotek bo laguje fona. 1 Link to comment
Użytkownik ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・) Posted December 13, 2018 Użytkownik Share Posted December 13, 2018 Jestem za 1 Link to comment
Marves Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts