Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Odwołanie

Harpunonosy

Recommended Posts

• Użytkownik

Niezły degrad.

SECURITY;D miał 200 pingu mówiłem mu 3 razy, że ma ping i mnie olał. Dostał ojcowskiego kicka ale wrócił jak gdyby nigdy nic. Widziałem innych adminów co się nie walili w tańcu i banowali na 30 na starcie. Koleś zabił mnie może 4 razy jak bylem 1v2 i myśli, że mnie to zabolało XD porażka. Mówi, że 2-3 lata temu było dużo ludzi a teraz nagle nie ma. Nie wziął pod uwagę tego, że w 1.6 nie gra tyle osób co w GO albo fortnite. Sprint dajesz degrady bo jeden typ się spłakał bo ma słaby internet, gratuluje. Teraz nie można pograć po 24 bo cheaterzy latają jak chcą.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Witam. Na serwerze są potrzebni aktywni admini zarówno w dzień jak i późnym wieczorem. Tranos był jedynym adminem którego dosyć często było widać na serwerze, teraz po odebraniu rangi jest bezradny a dzisiaj było kilka sytuacji wieczorem, gdy był potrzebny admin a go niestety nie było. Nie posiadam żadnego możliwego kontaktu z administracja serwera jedynie forum na którym trzeba czekać czasami po kilkanaście godzin na jakąkolwiek reakcje. Jeśli moje skromne słowo się liczy jestem za przywróceniem go na stanowisko  mimo że popełnił kilka błędów. Serwer jest popularny i aktywna administracja to podstawa. Pozdrawiam 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
10 godzin temu, lukaszix69 napisał:

Witam. Na serwerze są potrzebni aktywni admini zarówno w dzień jak i późnym wieczorem. Tranos był jedynym adminem którego dosyć często było widać na serwerze, teraz po odebraniu rangi jest bezradny a dzisiaj było kilka sytuacji wieczorem, gdy był potrzebny admin a go niestety nie było. Nie posiadam żadnego możliwego kontaktu z administracja serwera jedynie forum na którym trzeba czekać czasami po kilkanaście godzin na jakąkolwiek reakcje. Jeśli moje skromne słowo się liczy jestem za przywróceniem go na stanowisko  mimo że popełnił kilka błędów. Serwer jest popularny i aktywna administracja to podstawa. Pozdrawiam 

nie wiem od ilu grywasz na tym serwie kolego ale tranos napewno nie odzyska prawa administratora jak nie potrafi się zachować. mówisz o braku aktywności? zauważ że święta się zbliżają i każdy pomaga napewno swoim bliskim w przygotowaniach a forum jest od tego żeby zgłaszać jak ktoś ma chwilę to napewno wejdzie pozdrawiam :)

• Użytkownik
4 godziny temu, SECURITY;D napisał:

nie wiem od ilu grywasz na tym serwie kolego ale tranos napewno nie odzyska prawa administratora jak nie potrafi się zachować. mówisz o braku aktywności? zauważ że święta się zbliżają i każdy pomaga napewno swoim bliskim w przygotowaniach a forum jest od tego żeby zgłaszać jak ktoś ma chwilę to napewno wejdzie pozdrawiam :)

Nie potrafię się zachować bo ci dałem zasłużonego bana na 30 minut mimo ostrzeżeń za ponad 200 pingu? Nadal wchodzisz na serwer z takim pingiem i mi jeszcze mówisz o zachowaniu. Kabarecik.

• Użytkownik

Ja nie rozumiem co Święta mają wspólnego z byciem aktywnym. Skoro nie posiadasz wystarczającego czasu na bycie osobą z administracji to ja nie widzę w tym żadnego sensu. To że forum służy do zgłaszania dla mnie żadna nowość.. Musisz być bardzo ważną osobą w tym miejscu skoro jesteś święcie przekonany że nie odzyska praw mimo że jesteś jedyną osobą z administracji która się wypowiedziała w tym temacie. Nie znam osobiście tranosa, ale  miałem okazje z nim grać bardzo często i nie widzę żadnych zastrzeżeń..  Z mojej strony tyle w temacie. 

4 godziny temu, lukaszix69 napisał:

Ja nie rozumiem co Święta mają wspólnego z byciem aktywnym. Skoro nie posiadasz wystarczającego czasu na bycie osobą z administracji to ja nie widzę w tym żadnego sensu. To że forum służy do zgłaszania dla mnie żadna nowość.. Musisz być bardzo ważną osobą w tym miejscu skoro jesteś święcie przekonany że nie odzyska praw mimo że jesteś jedyną osobą z administracji która się wypowiedziała w tym temacie. Nie znam osobiście tranosa, ale  miałem okazje z nim grać bardzo często i nie widzę żadnych zastrzeżeń..  Z mojej strony tyle w temacie. 

ja jestem zawsze na serwie (codziennie) przypadek , że ciebie nie ma? :)

1 minutę temu, SECURITY;D napisał:

ja jestem zawsze na serwie (codziennie) przypadek , że ciebie nie ma? :)

@NeuTralnY zaknij temat bo spam pozdrawiam

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines