Użytkownik Kamil.? Posted June 23, 2018 Użytkownik Share Posted June 23, 2018 [align=center]Nick: UpishDzonny[/align] [align=center]Wiek: 17 lat[/align] [align=center]Czas spędzony na serwerze (link do GT): gram od wczoraj https://www.gametracker.com/player/UpishDzonny/46.29.21.219:27040/[/align] [align=center]Doświadczenie z amxx[1-10]: 10/10 [/align] [align=center]Mikrofon[Tak/Nie]: Tak[/align] [align=center]Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: nie[/align] [align=center]Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Grając na serwerze zauważyłem cheatera, a żadnego admina nie było więc se grał aż po dłuższej chwili wbił Kamilek i go zbanował potem zaczął spamić na hudzie ze pilnie potrzebujecie adminów, a z racji tego, że są już wakacje to mam trochę czasu i se pykam w cs'ka i mogę popilnować serwera[/align] [align=center]Edit: Spoko luz jak chcesz możesz sprawdzać tylko tak powiem, że serwer awp ktory jest na waszym forum byłw 100% robiony od zera przeze mnie [/align] 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted June 23, 2018 Zasłużony Share Posted June 23, 2018 Na Nie: Brak stażu na serwerze, grasz na nim od wczoraj. Obecnie GT pokazuje że przegrales 20min... do poprawy. Brak składki Tą twoją znajomość amx 10/10 chętnie bym sprawdzil. Na forum dołączyłes dzisiaj twój pierwszy post/temat na forum to jest właśnie to podanie. Jeszcze raz na wielke NIE Brak spełnionych większości wymagań Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 23, 2018 Użytkownik Share Posted June 23, 2018 Jestem na nie + Wiek - Składka - Od dziś jesteś na forum nie za szybko Bedziesz aktywny składka napewno cie Joker przyjmie Link to comment
Recommended Posts