Monteleo Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Nick: Monteleo Wiek: 18 Czas spędzony na serwerze (link do GT): 70 godzin Doświadczenie z amxx[1-10]: 9 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Steam/Nonsteam: Nonsteam Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: NIe Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Dla tego ,że często jestem ta serwerze. Jestem adekwatną osobą i lubie mi się serwer. Kiedy grają z aimem lub innym czymś,to serwer staje mniej widwidowany przez lidzi,i to jest ważnym,żeby na serwere był zawsze admin Link to comment
Marves Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Nie, - Składka - Steam - Gt Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 https://www.gametracker.com/player/Monteleo/145.239.236.14:27160/ Niezłe 70 godzin Konto Pod Podanie nonsteam z ową więdzą kiedy grają z aimem lub innym czymś .... innych wspomagaczy nie znasz ? podanie samo w sobie kłopotliwe jak i żenujące Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 Na nie - jesli Ty masz 18 lat to po pisowni widac ze skonczyles 3 klase podstawówki - konto pod podanie - twoj amx mnie rozsmiesza masz tutaj definicje i zastanow sie czy na prawde to potrafisz 9 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Link to comment
Użytkownik BanneD Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 Oczywiście,że NIE -Brak Linku do GT -Ns -Składka.. Clear Boy Link to comment
Pietrek90 Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Na nie - GT -Steam -Składka -Brak aktywności na forum -AMX Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 16, 2018 Zasłużony Share Posted December 16, 2018 gt? skladka? slabo Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 16, 2018 Zasłużony Share Posted December 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts