Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Odrzucone] Leure

raverson

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick: Leure

Czas spędzony na serwerze (link do GT): Wystarczająco

Doświadczenie z amxx[1-10]: 7

Mikrofon[Tak/Nie]: Ta

Steam/Nonsteam:  Wiadome

Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie: Nie, oferuje pilnowanie serwera i czas na nim mój spędzony, nie będę jeszcze na niego wykładał.

Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Oferuje pilnowanie serwera.

• Zasłużony

Na nie

- Składka

- Nawet nie chciało Ci się wkleić GT :V, aaaleee sprawdziłem ile masz tam przegranych godzinek i moim zdaniem mimo wszystko troszkę za mało. Blisko 9 godzin, ale np w tym tygodniu masz ledwo przegrane lekko ponad 2 godziny :X

- Podanie mocno suche "oferuje pilnowanie serwera". Rozpisałbyś się trochę.

+ AMX

Edited by Smuszinio
  • Użytkownik

Ogólnie rozumiem, że są jakieś zasady dot. wypowiadania się w swoich tematach itp. Lecz osoby wyżej prawdopodobnie są jednymi z tych którzy patrzą na poszczególne punkty i kierują się pewnego typu zasadami, więc chętnie je udokumentuje.

1. Nie jestem tego typu forumowiczem żeby siedzieć i gadać z ludźmi których najzwyczajniej nie lubie, więc też nie będę tego robił. Jeżeli będzie taka potrzeba, wejde na forum.

2. https://www.gametracker.com/player/他们打电话给我。LEURE/145.239.236.14:27160/ Widzę, że ciężko powiązać fakt z wystarczającym amxem i niewklejenie linku do GT. Nie chodzi o to, że długo gram w danym momencie, lecz wchodzę spontanicznie na serwer i krótko, przez co jestem częściej, lecz niestety nie mam sił i nerwów grać przez całą godzinę.

3. Jeżeli na temat "Dlaczego Ja" miał się szczególnie SZCZERZE i SZEROKO rozpisać to po prostu z miejsca temat zostałby zamknięty. Co mam więcej pisać, poza najzwyczajniejszym faktem, że będę pilnował serwera, co odrazu jest obowiązkiem jakiegokolwiek admina? Nie chce robić żadnych zmian, poza banowaniem innych, którzy psują grę. Nie będę nikogo przekonywał, gdyż wystarczy ze mną chwilę pograć i ten kto ma ponad dwucyfrowe IQ oraz ma wyższy poziom od bycia niepełnosprytnym wie, że mam pojęcie o tej grze i co i jak robić.

Zdam się na H@ admina którego jeszcze nie miałem okazji poznać (:P) oraz jego intelekt do wybierania rozsądnych osób, w porównaniu do tych, którzy mnie już bezinteresownie zbanowali. 

Nie chciałbym się więcej razy wypowiadać gdyż to zwyczajnie nie ma sensu, moderator mnie będzie banował, a ja w ogóle nie mam chęci na lanie moich nerwów i myśli w klawiaturę tłumacząc poszczególne rzeczy. 

Myślę, że to wszystko co chciałem powiedzieć i będzie to wzięte za wysokiej jakości argument (niestety, po czasie) i w jakimś stopniu zmieni zdanie wyżej wymienionych osób.

Pozdrawiam. :)

• Właściciel
Właściciel

Steam/Nonsteam:  Wiadome

Czyli?

• Właściciel
Właściciel

Składka, niepewne odpowiedzi w podaniu. Pograj dłużej, daj się poznać, znajdź 10zł na opłatę serwera i napisz ponownie

• Właściciel
Właściciel

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines