Lakierka :) Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Twój Nick: SECURITY :D Nick oskarżonego: @Mlody123 IP/SID oskarżonego: brak Powód skargi: dokładnie ban za niby speed hack xd jak ja mam nie spełna 200 kondy i 300 lvl xd Opis sytuacji: grałem sobie komandosem mając niespełna 200 kondy wolno biegam i ban za speed haxk xd hahahahah beka @Mlody123 też chcesz degrada czy jak? jak nie ogarniasz to złoż rezygnacje pozdro. @Spr!Nt^^ to przestaje być smieszne :), pozdrawiam Dowody (Demko,ssy,świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ http://StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'speedhack' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1554802382' [AMXBans] Your IP: '37.47.4.16' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'SECURITY :D' got banned for '30 minutes'. Reason: 'speedhack' PS MASZ NIEZŁYCH ADMINÓW DOPIERO CO RESET LEDWO SIĘ BIEGA A TU SPEED XD POZDRO 3 Link to comment
Użytkownik Jo![N]t Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 @Spr!Nt^^trzeba coś z tym robić bo nie możne być tak ze admin jak nie daje bana za speed jak jest reset to jeszcze na serwie zachowuje się jak by wszytko było mu można @Mlody1232 raz już masz błąd dajecie bany za co ze ktoś was zabija i nie możecie go zabić co wy robocie takim zachowaniem serwer ma mało ludzi Skarag na + Admin powinien dostać ostrzeżenie za to co zrobił 1 1 Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 Skarga za co dostał bana za Forwardspeed został zgłoszony na u@ i kilku graczy zwróciło uwagę że za szybko biega 1 Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 Druga sprawa jest taka @Jo![N]t robisz z siebie nie wiadomo kogo wejdziesz raz na tydzień na serwer i robisz siebie wielkiego znawce i niby taki z ciebie Admin który poświęca 30min na serwie bronisz swojego koleżki wejdź częściej na serwer i kontroluj to co się tam dzieje moim zdaniem skarga jest nie słuszna Bronisz @SECURITY ;D który został zgłoszony na u@ mając 200pkt w kondycje nie biegał by tak szybko zgłoszenie na u@ + świadkowie wiec dostał kare kolejna rzecz @tranos dał mu kick;a za ping to niech @SECURITY ;D słucha i ogarnie go a nie wchodzi na serwer i ma po 200 pingu W regulaminie jest jasno napisane ping powyżej 150 kick /ban od 5 do 30 minut więc co powiesz na to? Na dodatek chłopak stracił Admnia niewinnie jeszcze jedno gdzie byłeś jak ktoś wbił topke na Aime co teraz konkurs Top 3 i wbita topka na Aimie brawo powodzenia jaki to przykład dla pozostałych graczy ? Zastanów się dwa razy zanim coś zrobisz 1 1 Link to comment
Użytkownik zabijakaNs Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 no nieźle tylko dlaczego za spedhacka dostał bana na 30 minut xd Link to comment
Użytkownik Harpunonosy Posted December 15, 2018 Użytkownik Share Posted December 15, 2018 To już jest jakiś niesmaczny żart. Koleś robi co chce a potem płacze na forum. Kolesiostwo jak nie wiem, wbija i mówi "wiesz kim ja jestem" a potem 200 pingu, 3 ostrzeżenia, kick i 30 minut i degrad. Strzał w kolano dla serwera przez jakiegoś kolege albo nawet brata sprinta. Link to comment
Lakierka :) Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 14 godzin temu, Mlody123 napisał: Druga sprawa jest taka @Jo![N]t robisz z siebie nie wiadomo kogo wejdziesz raz na tydzień na serwer i robisz siebie wielkiego znawce i niby taki z ciebie Admin który poświęca 30min na serwie bronisz swojego koleżki wejdź częściej na serwer i kontroluj to co się tam dzieje moim zdaniem skarga jest nie słuszna Bronisz @SECURITY ;D który został zgłoszony na u@ mając 200pkt w kondycje nie biegał by tak szybko zgłoszenie na u@ + świadkowie wiec dostał kare kolejna rzecz @tranos dał mu kick;a za ping to niech @SECURITY ;D słucha i ogarnie go a nie wchodzi na serwer i ma po 200 pingu W regulaminie jest jasno napisane ping powyżej 150 kick /ban od 5 do 30 minut więc co powiesz na to? Na dodatek chłopak stracił Admnia niewinnie jeszcze jedno gdzie byłeś jak ktoś wbił topke na Aime co teraz konkurs Top 3 i wbita topka na Aimie brawo powodzenia jaki to przykład dla pozostałych graczy ? Zastanów się dwa razy zanim coś zrobisz kolego symapatyczny jak graliśmy na tym serwie 2.3 lata temu to ty i @tranos nawet o nim nie śniliście a ty tranos jak taki kozak jesteś mając admina wyzywałeś mnie i mr ganje jak graliśmy klasami szybki to z twojej strony padły wyzwiska wobec nas takie jak piz,,,dy sam nią jesteś i pszedł degrad a ty się nawet odwołać nie potrafisz a ty @Mlody123 pomyśl nastepnym razem 5 razy za nim dasz mi bana dobrze ci radzę bo następnym razem taryfy ulgowej nie będzie popracuj nad amx lepiej i dopiero dawaj bany a z tym speed hak to rozje,,,,łes system xd Link to comment
Lakierka :) Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 14 godzin temu, Mlody123 napisał: Skarga za co dostał bana za Forwardspeed został zgłoszony na u@ i kilku graczy zwróciło uwagę że za szybko biega @Mlody123 na kondycji nie spełna 200??? reset był i wolno się biega ogarnij się typie!!! Link to comment
Użytkownik Harpunonosy Posted December 16, 2018 Użytkownik Share Posted December 16, 2018 14 minut temu, SECURITY;D napisał: kolego symapatyczny jak graliśmy na tym serwie 2.3 lata temu to ty i @tranos nawet o nim nie śniliście a ty tranos jak taki kozak jesteś mając admina wyzywałeś mnie i mr ganje jak graliśmy klasami szybki to z twojej strony padły wyzwiska wobec nas takie jak piz,,,dy sam nią jesteś i pszedł degrad a ty się nawet odwołać nie potrafisz a ty @Mlody123 pomyśl nastepnym razem 5 razy za nim dasz mi bana dobrze ci radzę bo następnym razem taryfy ulgowej nie będzie popracuj nad amx lepiej i dopiero dawaj bany a z tym speed hak to rozje,,,,łes system xd Gościu 2-3 lata temu cs 1.6 był bardziej popularny a ja w niego nie grałem. Podaj cwaniaku ssy, że ci wyzywałem. Może wcześniej jako gracz ale gdy dostałem adma nie wyzywałem nikogo. 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted December 16, 2018 Użytkownik Share Posted December 16, 2018 (edited) Szczerze nwm po co kłócicie się w komentarzach macie jakieś problemy wyjaśnijcie je sobie na pw Wiem, że nie powinienem się wypowiadać ale po co robić dym w komentarzach to nie mam pojęcia Edited December 16, 2018 by amazing Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 16, 2018 Użytkownik Share Posted December 16, 2018 @amazing Masz rację sprawa jest wyjaśniona nie ma sensu się kłócić takie sprawy powinniśmy załatwiać na pw a nie tu @SECURITY ;D co do tego że dwa trzy lata temu tu graliście ja też tu grałem jeszcze za czasu jak Rybka grała i Madzik nie róbmy siary sprawa jest wyjaśniona nie ma sensu się kłócić myślę że @Jo![N]t i @Spr!Nt^^ też mi przyzna rację chłopaki gramy ze sobą tyle czasu że powinniśmy zachować jakąś kulturę jesteśmy tylko ludźmi nie stosowne jest to żebyśmy teraz robili spam i wypisywali kto ma racje a kto nie doszliśmy do porozumienia więc nie ma poco tego ciągnąć dalej uważam temat za zamknięty. Link to comment
Bartuś ♥ Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 (edited) Po co się kłócić... Wyjaśnijcie sobie all na PW. ZAMYKAM Edited December 16, 2018 by Bartuś ♥ Link to comment
Bartuś ♥ Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts