Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] sami się prosicie :)

Lakierka :)

Recommended Posts

Twój Nick: SECURITY :D

Nick oskarżonego: @Mlody123

IP/SID oskarżonego: brak

Powód skargi: dokładnie ban za niby speed hack xd jak ja mam nie spełna 200 kondy i 300 lvl xd

Opis sytuacji: grałem sobie komandosem mając niespełna 200 kondy wolno biegam i ban za speed haxk xd hahahahah beka @Mlody123 też chcesz degrada czy jak? jak nie ogarniasz to złoż rezygnacje pozdro. @Spr!Nt^^ to przestaje być smieszne :), pozdrawiam 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie):
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://StrefaSkilla.pl
[AMXBans] Reason: 'speedhack'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:1554802382'
[AMXBans] Your IP: '37.47.4.16'
[AMXBans] ===============================================
[CSXGuard] MOTD: Blocked
'SECURITY :D' got banned for '30 minutes'.
 Reason: 'speedhack'
 PS MASZ NIEZŁYCH ADMINÓW DOPIERO CO RESET LEDWO SIĘ BIEGA A TU SPEED XD POZDRO

• Ha ha 3
  • Użytkownik

@Spr!Nt^^trzeba coś z tym robić bo nie możne być tak ze admin jak nie daje bana za speed jak jest reset  to jeszcze na serwie zachowuje się jak by wszytko było mu można

@Mlody1232 raz już masz błąd dajecie bany za co ze ktoś was zabija i nie możecie go zabić co wy robocie takim zachowaniem serwer ma mało ludzi  

Skarag na + Admin powinien dostać ostrzeżenie za to co zrobił   

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Skarga za co dostał bana za Forwardspeed został zgłoszony na u@ i kilku graczy zwróciło uwagę że za szybko biega 

• Wrr 1
  • Użytkownik

Druga sprawa jest taka @Jo![N]t robisz z siebie nie wiadomo kogo wejdziesz raz na tydzień na serwer i robisz siebie wielkiego znawce i niby taki z ciebie Admin który poświęca 30min na serwie bronisz swojego koleżki wejdź częściej na serwer i kontroluj to co się tam dzieje moim zdaniem skarga jest nie słuszna Bronisz @SECURITY ;D który został zgłoszony na u@ mając 200pkt w kondycje nie biegał by tak szybko zgłoszenie na u@ + świadkowie wiec dostał kare kolejna rzecz @tranos dał mu kick;a za ping to niech @SECURITY ;D słucha i ogarnie go a nie wchodzi na serwer i ma po 200 pingu W regulaminie jest jasno napisane ping powyżej 150 kick /ban od 5 do 30 minut więc co powiesz na to? Na dodatek chłopak stracił Admnia niewinnie jeszcze jedno gdzie byłeś jak ktoś wbił topke na Aime co teraz konkurs Top 3 i wbita topka na Aimie brawo powodzenia jaki to przykład dla pozostałych graczy ? Zastanów się dwa razy zanim coś zrobisz 

• Dzięki 1
  • Wrr 1
  • Użytkownik

no nieźle tylko dlaczego za spedhacka dostał bana na 30 minut xd

• Użytkownik

To już jest jakiś niesmaczny żart. Koleś robi co chce a potem płacze na forum. Kolesiostwo jak nie wiem, wbija i mówi "wiesz kim ja jestem" a potem 200 pingu, 3 ostrzeżenia, kick i 30 minut i degrad. Strzał w kolano dla serwera przez jakiegoś kolege albo nawet brata sprinta.

14 godzin temu, Mlody123 napisał:

Druga sprawa jest taka @Jo![N]t robisz z siebie nie wiadomo kogo wejdziesz raz na tydzień na serwer i robisz siebie wielkiego znawce i niby taki z ciebie Admin który poświęca 30min na serwie bronisz swojego koleżki wejdź częściej na serwer i kontroluj to co się tam dzieje moim zdaniem skarga jest nie słuszna Bronisz @SECURITY ;D który został zgłoszony na u@ mając 200pkt w kondycje nie biegał by tak szybko zgłoszenie na u@ + świadkowie wiec dostał kare kolejna rzecz @tranos dał mu kick;a za ping to niech @SECURITY ;D słucha i ogarnie go a nie wchodzi na serwer i ma po 200 pingu W regulaminie jest jasno napisane ping powyżej 150 kick /ban od 5 do 30 minut więc co powiesz na to? Na dodatek chłopak stracił Admnia niewinnie jeszcze jedno gdzie byłeś jak ktoś wbił topke na Aime co teraz konkurs Top 3 i wbita topka na Aimie brawo powodzenia jaki to przykład dla pozostałych graczy ? Zastanów się dwa razy zanim coś zrobisz 

kolego symapatyczny jak graliśmy na tym serwie 2.3 lata temu to ty i @tranos nawet o nim nie śniliście a ty tranos jak taki kozak jesteś mając admina wyzywałeś mnie i mr ganje jak graliśmy klasami szybki to z twojej strony padły wyzwiska wobec nas takie jak piz,,,dy sam nią jesteś i pszedł degrad a ty się nawet odwołać nie potrafisz a ty @Mlody123 pomyśl nastepnym razem 5 razy za nim dasz mi bana dobrze ci radzę bo następnym razem taryfy ulgowej nie będzie popracuj nad amx lepiej i dopiero dawaj bany a z tym speed hak to rozje,,,,łes system xd

14 godzin temu, Mlody123 napisał:

Skarga za co dostał bana za Forwardspeed został zgłoszony na u@ i kilku graczy zwróciło uwagę że za szybko biega 

@Mlody123 na kondycji nie spełna 200??? reset był i wolno się biega ogarnij się typie!!!

• Użytkownik
14 minut temu, SECURITY;D napisał:

kolego symapatyczny jak graliśmy na tym serwie 2.3 lata temu to ty i @tranos nawet o nim nie śniliście a ty tranos jak taki kozak jesteś mając admina wyzywałeś mnie i mr ganje jak graliśmy klasami szybki to z twojej strony padły wyzwiska wobec nas takie jak piz,,,dy sam nią jesteś i pszedł degrad a ty się nawet odwołać nie potrafisz a ty @Mlody123 pomyśl nastepnym razem 5 razy za nim dasz mi bana dobrze ci radzę bo następnym razem taryfy ulgowej nie będzie popracuj nad amx lepiej i dopiero dawaj bany a z tym speed hak to rozje,,,,łes system xd

Gościu 2-3 lata temu cs 1.6 był bardziej popularny a ja w niego nie grałem. Podaj cwaniaku ssy, że ci wyzywałem. Może wcześniej jako gracz ale gdy dostałem adma nie wyzywałem nikogo.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Szczerze nwm po co kłócicie się w komentarzach macie jakieś problemy wyjaśnijcie je sobie na pw ;)

Wiem, że nie powinienem się wypowiadać ale po co robić dym w komentarzach to nie mam pojęcia xD

Edited by amazing
  • Użytkownik

@amazing Masz rację sprawa jest wyjaśniona nie ma sensu się kłócić takie sprawy powinniśmy załatwiać na pw  a nie tu    @SECURITY ;D co do tego że dwa trzy lata temu tu graliście ja też tu grałem jeszcze za czasu jak Rybka grała i Madzik nie róbmy siary sprawa jest wyjaśniona nie ma sensu się kłócić myślę że @Jo![N]t i @Spr!Nt^^ też mi przyzna rację chłopaki gramy ze sobą tyle czasu że powinniśmy zachować jakąś kulturę jesteśmy tylko ludźmi nie stosowne jest to żebyśmy teraz robili spam i wypisywali kto ma racje a kto nie doszliśmy do porozumienia więc nie ma poco tego ciągnąć dalej uważam temat za zamknięty. :D

Po co się kłócić... Wyjaśnijcie sobie all na PW. 

ZAMYKAM

Edited by Bartuś ♥

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines