Użytkownik Pochylny_ Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Nick: Pochylny_ Wiek: 21 lat Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Pochylny_/145.239.236.14:27160/ Doświadczenie z amxx[1-10]: Trochę poćwiczyłem i takie solidne 7/10 Mikrofon[Tak/Nie]: Tak Steam/Nonsteam: Nonsteam Obowiązkowa składka[11.07zł]/Tak/Nie: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram i gram i widzę coraz większy problem z kulturą na czacie. Osoby są coraz bardziej wulgarne , jest to nie do zniesienia. Na szczęście chaterów sporo nie ma , co nie oznacza , że ich w ogóle nie ma! :D. Jestem osobą rozważną ale także mam dużo czasu , więc staram się ostatnio więcej siedzieć na serwerze. Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Niestety jestem na nie - gt nie powala - ns (steam obowiązkowy tym bardziej że jesteś na serwerze 30 minut dziennie) kontaktu 0 + wiek Link to comment
Użytkownik ŇĮČЌỖŴЎ (・⊝・) Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Na nie + Gt + Amxx + Wiek + Doświadczenie Link to comment
Pietrek90 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Jestem na nie - Brak steam - Brak aktywności na forum - GT Że widzisz ze ktoś obraża to rób ss i zrób dowody i na forum. Link to comment
LichuOfficialny Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Jestem na nie malo co cie widze na serwerze steam Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Jestem Na Nie -gt to są jaja ? -steam -brak aktywności na forum Link to comment
Użytkownik cosmo6 Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 Nie -gt ,moze widziałem cię dwa razy na serwie -steam, 0 kontaktu z tobą A tak to amx na + Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 20, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 20, 2018 Pograj 5 dni. Jesli twoje GT bedzie ok to napisz na PW i cie przyjme 1 Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 29, 2018 Zasłużony Share Posted December 29, 2018 Nie poprawił GT, zaledwie ruszyło o parę minut, odrzucam. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 29, 2018 Zasłużony Share Posted December 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts