Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga na Lisekznanyrowniezjakolichu

Nieznajoma

Recommended Posts

• Użytkowniczka

Twój Nick: Angel$$

Nick oskarżonego: Lisekznanyrowniezjakolichu

IP/SID oskarżonego: Admin więc SIDa macie :)

Powód skargi: Nadużywanie Admina. 

Opis sytuacji: Pan admin co chwilę obraża przez mikrofon, przeklina i spamuje na y@ różnymi napisami które nie mają sensu, nie reaguje na zgłoszenia na U@. Gdy ktoś łamie regulamin to go faworyzuje i nie nakłada żadnej kary, a osobę która mu coś zgłasza kicka z serwera, tym bardziej że wasz administrator nawet nie potrafi używać AMX.I pyta się na tle serwera jak kogoś zbanować i na ile więc pozdrawim :) 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): 

20181217234251_1.jpg

20181218192547_1.jpg

• Lubię to! 3

to niezle to byly zarty a jak angela nie wie to niech sie nie odzywa ! pisalem tak z moim kolega ale cus co ja moge wiedziec ! najlepiej jest kogos resportowac a nic wiecej nie robic lepiej niech sie zajma a nie kims

• Wrr 1
  • Użytkowniczka

Że słucham? Kolega? Który mówił żebyś tak do niego nie pisal bo skargę napisze? :D Fakt faktem jesteś adminem powinieneś dawać przykład a nie sobie cisnać beke. Bo uwazasz że wszystko możesz bo jesteś adminem? No nieźle. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Lisek, jako admin powinieneś reprezentować serwer, a nie faworyzować graczy i nadużywać admina tak jak opisano powyżej, ale również tak jak i w moim SS (SS zrobiony 15min temu). Wchodzisz na serwer i pierwsze co robisz to zmieniasz sobie drużynę na taką jaka Tobie odpowiada. 

20181218200458_1.jpg

• Lubię to! 2

cisnac beke? malo co tu jestes wgl na serwerze wiec co ty mozesz wgl powiedziec?na ten temat  jak nie wiesz co jest

• Zasłużony

Gdybyś odpowiednio się zachowywał, żadnych skarg by nie było, także wina nie leży po naszej stronie :) 

Edited by Smuszinio
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nie chodzi tu już o donoszenie tylko o twoje zachowanie na serwerze jak i przykład dla innych graczy. Sam byłem świadkiem i mi napisałeś ze to tylko żarty ,

A pisać ze swoim kolega możesz na pv bądź na say`u a nie. Jak teraz gracze będą patrzyli na serwer ? Ze jakaś administracja nie ogarnięta itd. Pozdrawiam.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

@LichuOfficialny To nie był, żart tylko chciałeś zabłysnąć i się pochwalić ;) cały czas przezucasz się do ct, albo do tt tylko bawisz się admem.

• Lubię to! 1

powiedzial to czlowiek co wgl sie nie zna i nie potrafi nawet grac! pozdro

• Ha ha 1
  • Zasłużony
Przed chwilą, LichuOfficialny napisał:

powiedzial to czlowiek co wgl sie nie zna

Powiedział to człowiek, który dzwoni do mnie na steamie spytać się czy gościu "XYZ" jest odpalony czy jednak czysty ;) 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Na moje Admin który zachowuję się w taki sposób powinien stracić ragę. Ty jako Admin masz dawać przykład innym graczom a nie pisać takie bzdury, twoim wytłumaczeniem było, że pisałem to do kolegi tak? Teraz powiedz mi jedno czy twoim zdanie takie zachowanie jest godne admina? Bo moim zdaniem raczej nie, gracze podłapią takie coś i będą się sami wyzywać, gdy ktoś będzie próbował ich ogarnąć to powiedzą, że nauczyli się tego od admina o nicku "LisekZnanyrowniezjakoLichu" i na serwerze powstanie jeden wielki burdel. Teraz to czy zostaniesz na posadzie Admina zależy od Opiekunów/Właścicieli serwera 

Edited by amazing
  • Lubię to! 2
  • Użytkowniczka

Co ma do adminowania umiejętność grania? Ty nie potrafiłeś nawet ssów zrobić jak trivor mówił. Jesteś trochę nie zbyt ogarniętym adminem i ciąglę popełniasz sporo błędów. Chwalisz się wielce że masz admina a na serwerze  nikt Cię nie lubi i nie szanuje. Chyba nie na tym to polega. Tym bardziej jak możesz dać komuś binda o kulturze jak sam klniesz jak szefc?

• Lubię to! 2
  • Użytkownik
5 minut temu, LichuOfficialny napisał:

powiedzial to czlowiek co wgl sie nie zna i nie potrafi nawet grac! pozdro

Tylko sie osmieszasz, na forum i na serwerze :D:D

• Lubię to! 2
  • Użytkowniczka

@Dusia myślę że wystarczająco osób się wypowiedziało i myślę że już wiesz jakie zdanie mają ludzie na temat tego admina :)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Dla mnie bardzo śmieszną sytuacja. Byłem bardzo długo adminem i takie zachowanie jest karygodne nie może tu być innej opcji jak degradacja. Trzeba dorosnąć. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

@LichuOfficialny miałeś ostatnią szanse na poprawienie się ii widocznie nic się nie zmieniło.. mówiłam nie wiesz czegoś piszesz do mnie na pw z zapytaniem i miales nie naduzywać admina plus takie slownictwo na serwerze na amdin czacie? jakieś zarty :)

• Lubię to! 2

heh1111.png

• Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 2

heh1111.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines