Użytkownik Szturmowieconly Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Można zrobić coś z tymi klasami ! By coś osiągnąć trzeba kupic premke albo grac medykiem bo ma 1/X . Żeby zagrac inną klasą typu szturmowiec trzeba miec perk ktory nie zawsze jest łatwo zdobyć. 80% klas ssie rownie dobrze mogłyby byc usunięte i moglyby zostac tylko medyk i premki. Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Jestem za nie raz grałem na serwie i jak nie masz odpowiedniego levelu to nie dasz rady na klasie np szturmowiec 1 Link to comment
Użytkownik Szturmowieconly Posted December 18, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Często jest taka sytuacja, że strzelam do przeciwnika 3 magazynkami trafiając 80% pocisków. bijąc przy tym po 40 gdy w opisie klasy pisze +50 obr. czyli powinienem bić po 60-80. A następnie on obraca sie strzeli trzy razy i zabija mnie bo gra jakąś klasą która ma 1/x szansy na zabicie natych. Link to comment
Użytkownik Jo![N]t Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 @Spr!Nt^^wypowiedź się tutaj bo jesteś właścicielem serwera na którym ludzie narzekają na brak balansu a to już dawno temu gadaliśmy Link to comment
Lakierka :) Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 można coś pomyśleć fajny pomysł :D 1 Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 Każda klasa jest dobra i każda jest inna trzeba nauczyć sie po prostu nią grać i przyzwyczajić tym bardziej troche myśleć głową żeby zdobyć perk wystarczy mieć 16.000$ i wpisać /sklep po cyferka 7 masz zakup perku nic skąplikowanego :D 1 Link to comment
Użytkownik Szturmowieconly Posted December 19, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 19, 2018 Każda klasa jest dobra hahah. To powiedz mi czemu na serwie można zobaczyc tylko 2 rodzaje klas i przesadzone premki. Takimi klasami jak szturmowiec, rusher czy snipet nikt nie gra bo są usseles. Jak mowilem na serwie grane są max 3 klasy normalne reszta jest nie potrzebna bo nic nie robi. A co do perków. Mozna kupic masz racje tylko nie da sie ich wybrac z bomby jest to kwestia losowania i pieniędzy ktorych ci brakuje grając np szturmowcem bo nic nie bijesz i nie masz kili ktore daja pieniądze. Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 Po 1 jesteś w błędzie ja grałem Rusherem przed resetem to to była moja pierwsza klasa awansowana jak nie potrafisz grać to nie graj ja nie będę cię prosić są inne klasy też i gracze na naszym serwie grają każdą klasą i co ty byś chciał ugrać jak jesteś pierwszy raz na serwie i masz 100 lvl to jest wiadome ze będzie ciężko ale trzeba grac jakoś można też zawsze zapytać kogoś czy da się zabić albo czy da ci perk koniec spamowania uważam temat za zakończony Link to comment
Użytkownik Szturmowieconly Posted December 19, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 19, 2018 (edited) Ymmm to że ty grałeś rusherem to nie znaczy ze jest grany bo jakos w topce nie widac wiecej niz 2 klasy norm. czyli medyk graves. A samemu grajac na serwie 2 dni nie widziałem nikogo grającego inną klasą niż medyk czy graves i premki. Ale nie dziwie się jak reszta klas to za przeproszeniem syf którym nie osiągniesz nic bez katalizatora czy tytanowych które nie łatwo zdobyć tym bardziej jak nikogo się nie da zabic. Widać to gołym okiem, że klasy są nie zbalansowane więc nie ma fanu z grania ani żadnej różnicy w grze graczy bo wkońcu da sie grac tylko 2 czy 3 klasami. W swojej wypowiedzi powiedziałeś ze mam zapytać sie czy ktoś da się zabić specjalnie, nie o to w tym chodzi że mam wbijac na serwer i co runde pisac do kogos eeej wez daj sie zabbic albo daj perk bo moja klasa to syf i bez niego nic nie zrobie Edited December 19, 2018 by Szturmowieconly 1 Link to comment
Użytkownik Harpunonosy Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 Coś w tym jest Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 No nie wiem przed resetem bylem 2 codtop szybkim klasą awans z mnicha i dałem radę więc nie płacz ?? Link to comment
Lakierka :) Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 @Spr!Nt^^ zamknij temat dla niepotrzebnego spamu Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 Klasy są dobre. Jak kto nie umie grać na cod mod to niech idzie na only dd2 ;)) 1 Link to comment
Recommended Posts