Użytkownik Akrapovic Posted December 18, 2018 Użytkownik Share Posted December 18, 2018 Imię : Mateusz Aktualny Wiek: 18 Krótkie przedstawienie się: Cześć, jestem Mateusz mam 18 lat i mieszkam w woj. Mazowieckim. Interesuję się motoryzacją. Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: No gram już dosyć długo na waszych serwerach z waszej sieci, na forum jestem od 8 października, pochodzę z serwera JailBreak. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Sieć cenie najbardziej za to ,że kontakt ze wszystkimi jest bardzo dobry i szybki. Są tutaj naprawdę w porządku ludzie. Sieć również jest bardzo ogarnięta. Gdy coś jest źle od razu jest to naprawiane. Dobrze czuję się na tej sieci i z tymi ludźmi. Dodatkowe informacje: Moim zdaniem angażuję się w rozwój sieci jak i doskonałość serwerów zgłaszając błędy. Myślę że zasługuję na to rangę. Jestem bardzo aktywny na forum i pomocny. 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted December 19, 2018 cannabis Share Posted December 19, 2018 Jak dla mnie zbyt krótko jesteś i zbyt mało się udzielasz Jestem na Nie Link to comment
Marves Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 5 godzin temu, DyLu napisał: Jak dla mnie zbyt krótko jesteś i zbyt mało się udzielasz Jestem na Nie Link to comment
AdeK Posted December 19, 2018 Share Posted December 19, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts