Użytkownik n0 mERCY Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 Witam zakupiłem vipa na nick n0 mERCY i wchodząc do gry i wpisując hasło nie zauważyłem że mam caps locka. Nie mogę wejsc teraz do gry bo wyskakuje mi bledne haslo co zrobic czy mozecie mi jakos pomoc ? Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 19, 2018 Użytkownik Share Posted December 19, 2018 W konsoli wpisz setinfo _pw "hasło" które sobie ustaliłes podczas zakupu usługi Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 22, 2018 Zasłużony Share Posted December 22, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts