Użytkownik Lightness Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 Nick z Cs'a: Lightness Admin banujący: @@`FoRzA-MOTO-SpOrT`@@ Serwer: COD 4501 Data zdarzenia: 20.12.2018 - 17:00:23 Opis sytuacji: Wbiłem, zapomniałem o bindzie na forwarda i dostałem bana z automatu na 1 dzień bez ostrzeżenia. 1.24. Zakaz używania komend cl_forwardspeed i cl_backspeed. [Ban od 5 minut do 3 godzin] Jako iż jest to mój 1 ban, to chyba nie powinien wykraczać poza taryfikator tak? Pragnę zauważyć że była to tylko jedna runda. Admina poniosło ^^ Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=4237 Wycinek bana z konsoli: Server # 137 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 58 minutes and 58 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Lightness [AMXBans] Reason : ' komenda na speed off ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 58957096 ' [AMXBans] Your IP : ' -' [AMXBans] =============================================== IP wymazałem, bo nie chcę aby walało się na forum, gdy to niepotrzebne. Proszę o skrócenie bana, jeżeli zły dział to sorka :P Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 Skoro wiesz że to zakazane po co to bindujesz i co z tego że to pierwszy twój ban zgdzam się z adminem który Cię banował jeszcze piszesz że zapomniałeś o tym haha i tak będziesz robił to samo usuń bind i graj uczciwie Link to comment
Użytkownik Lightness Posted December 20, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 20, 2018 10 minut temu, Mlody123 napisał: Skoro wiesz że to zakazane po co to bindujesz i co z tego że to pierwszy twój ban zgdzam się z adminem który Cię banował jeszcze piszesz że zapomniałeś o tym haha i tak będziesz robił to samo usuń bind i graj uczciwie Gościu, nie wiem czemu ty się wypowiadasz skoro nikt Cię o zdanie nie pyta xd Taryfikator mówi 5m-3g. Bind jest z jakiegoś deathruna, przyznałem się więc raczej nie będę tego robił tak? Można skrócić tego bana? Bo chciałbym z kumplami pograć Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 Jest napisane jasno Max 3h więc nie rozumiem czemu na dzień czasu? Chyba ktoś ma zły humor. Skracam do 2h i tak sporo czekasz 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts