Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
MemMaster Edycja 2 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Typuj gale - FAME The Freak ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Zamknięty] Skarga

LichuOfficialny

Recommended Posts

Widze mój zwrot pieniedzy do konca miesiaca! za damski chuj nie placilem za przeproszeniem!Jesli nie to mam w chuj dowodów na ten serwer na oszustwa i wgl wiele osób to potwierdzi wiec decyzja nalezy do was pozdrawiam!

• Ha ha 4
  • Zasłużony

Zapłaciłeś za Admina.. Admin= opiekowanie sie takim wlasnie np serwerem pilnowaniem porządku itp a ty ten porządek zakłócałeś działałeś na szkodę serwera po przez nadużywanie tego swojego pożal się bosze drogiego admina... nadużywałeś go byłeś wulgarny i obrażałeś innych graczy..  a to, że robiłeś to co robiłeś jest tylko i wyłącznie  Twoją winą... więc pozdro... 

Będziesz walczył o jakieś drobne jeszcze nie mając racji,,.   przeczytaj sobie to co napisałam bo wydaje mi się że albo wgl tego nie czytasz albo nie rozumiesz tego co czytasz.. DZIAŁAŁEŚ NA SZKODĘ SERWERA!!

• Lubię to! 2

heh1111.png

• Użytkownik

hah xD

Gościu,płacisz za admina,dostajesz flagi,odpier*alasz,dostajesz degrada,robisz problem z tym na forum pod ostatnia skargą na Cb i Ty chcesz zwrot kasy? xDxD 

Pozdro :fuck:xD 

• Użytkownik

O widzę, że nie muszę pisać skargi na Liska. 

Ostatnio (przez 3-4dni) nie włączałem komputera a miałem napisać skargę na niego bo Lisek w ogóle nie ogarnia AMXX'a
Gracze spaleni latają na aimie legit albo z przeskokami a ten nic. W ogóle, zero obowiązków spełnionych przez niego w adminowaniu. W dodatku co minute spam z bindów na HUD'dzie 

Dobrze, że wypadł. Zero kompetencji trzeba zrobić selekcje na klasyku @Dusia

• Wrr 1

Dobrze chłopie ciśnij ich bo ty możesz dostać bana ja nie walcz o swoje bo te hieny cie zjedzą. ! ;)

• Super 1

Jeden lepszy od drugiego 

Randomy jebane się wypowiadają tylko a chuja robią czekam za moimi pieniędzmi wole je wydać na coś innego niż urzędach się z dzieciarnią  . Te forum może nie długo poistniec same oszuści i kapusie  mało osób porządnych !pozdrawiam

Edited by LichuOfficialny
  • 2 weeks later...
  • Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines