LichuOfficialny Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Widze mój zwrot pieniedzy do konca miesiaca! za damski chuj nie placilem za przeproszeniem!Jesli nie to mam w chuj dowodów na ten serwer na oszustwa i wgl wiele osób to potwierdzi wiec decyzja nalezy do was pozdrawiam! 4 Link to comment
LichuOfficialny Posted December 20, 2018 Author Share Posted December 20, 2018 nie ostro ale trzeba walczyc o swoje a nie zostac oszukany! Link to comment
Zasłużony Dusia Posted December 20, 2018 Zasłużony Share Posted December 20, 2018 Zapłaciłeś za Admina.. Admin= opiekowanie sie takim wlasnie np serwerem pilnowaniem porządku itp a ty ten porządek zakłócałeś działałeś na szkodę serwera po przez nadużywanie tego swojego pożal się bosze drogiego admina... nadużywałeś go byłeś wulgarny i obrażałeś innych graczy.. a to, że robiłeś to co robiłeś jest tylko i wyłącznie Twoją winą... więc pozdro... Będziesz walczył o jakieś drobne jeszcze nie mając racji,,. przeczytaj sobie to co napisałam bo wydaje mi się że albo wgl tego nie czytasz albo nie rozumiesz tego co czytasz.. DZIAŁAŁEŚ NA SZKODĘ SERWERA!! 2 Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 hah Gościu,płacisz za admina,dostajesz flagi,odpier*alasz,dostajesz degrada,robisz problem z tym na forum pod ostatnia skargą na Cb i Ty chcesz zwrot kasy? Pozdro Link to comment
Użytkownik 510masari Posted December 20, 2018 Użytkownik Share Posted December 20, 2018 O widzę, że nie muszę pisać skargi na Liska. Ostatnio (przez 3-4dni) nie włączałem komputera a miałem napisać skargę na niego bo Lisek w ogóle nie ogarnia AMXX'a Gracze spaleni latają na aimie legit albo z przeskokami a ten nic. W ogóle, zero obowiązków spełnionych przez niego w adminowaniu. W dodatku co minute spam z bindów na HUD'dzie Dobrze, że wypadł. Zero kompetencji trzeba zrobić selekcje na klasyku @Dusia 1 Link to comment
pSy_Ho! Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Dobrze chłopie ciśnij ich bo ty możesz dostać bana ja nie walcz o swoje bo te hieny cie zjedzą. ! 1 Link to comment
LichuOfficialny Posted December 21, 2018 Author Share Posted December 21, 2018 (edited) Jeden lepszy od drugiego Randomy jebane się wypowiadają tylko a chuja robią czekam za moimi pieniędzmi wole je wydać na coś innego niż urzędach się z dzieciarnią . Te forum może nie długo poistniec same oszuści i kapusie mało osób porządnych !pozdrawiam Edited December 21, 2018 by LichuOfficialny Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 29, 2018 Zasłużony Share Posted December 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts