Zasłużony Dusia Posted December 20, 2018 Zasłużony Share Posted December 20, 2018 Czy jest coś, co od długiego czasu bardzo chciałeś zrobić? Dlaczego tego nie zrobiłeś? 1 Link to comment
Pietrek90 Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Chciałem zwiedzić Włocławek ale nie udało się ponieważ chorowałem i odkładałem na następny dzień ale kiedyś pojadę w celach wycieczki i na drobię stracony czas. ,Dobre pytanie Dusia Pozdrawiam Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 21, 2018 Użytkownik Share Posted December 21, 2018 Chciałem polecieć do mojej rodziny w Australii ale niestety brak czasu Link to comment
Użytkowniczka nienormalna. Posted December 21, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 21, 2018 (edited) Chciałam skoczyć ze spadochronem. Ale lęk wysokości jest silniejszy Edited December 21, 2018 by Viki<3 Link to comment
cannabis 0101 Posted December 22, 2018 cannabis Share Posted December 22, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts