Lakierka :) Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Powod: 'wypierdalaj' [~~VIP~~] Multi gameplay[; : jebana [~~VIP~~] Multi gameplay[; : rucham twoja matke Zabuza killed rich with knife [~~VIP~~] Multi gameplay[; : szmato SECURITY :D killed Zabuza with scout [~~VIP~~] Multi gameplay[; : jebana [AMXBans] 'Multi gameplay[;' dostal bana na zawsze. @Multi gameplay[; za te wyzwiska ty je......na frajerzyno nigdy nie zagrasz taki jesteś kozak to podaj adres na pw. skoro nie potrafisz wstawić odpowiednio ssów i wbijasz na serwer powyzywać zmien grafike bo i na only awp dostałeś nobie za softa taki jesteś kulturalny chłopaczek :) to zapraszam na pw :) Link to comment
Użytkownik Multi gameplay[; Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 sam zaczoles mnie wyzywac cieniasie wiec pretensje sam do sb a wracając do bana bede gral na ab poniewaz wylapalem perma za darmo od cb pajacu @SECURITY ;D Link to comment
Użytkownik Kiciuś Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 Mówiłem już nie jednemu adminowi że powinien dostać perma już dawno na jednym z waszych serwerów cod moda 4501 lvl Grał na Aimie jeszcze ledwo z respa wyjdziesz i giniesz ale zostałem zignorowany przez adminow bo na 4001 lvl gra normalnie przy adminach a np godzine temu latał odpalony ale nie bardzo żeby nie było widac na 1 rzut oka wszedł security i od razu wyszedł troche żałosne zachowanie Także proponuje banować to dziecko bo po jego słownictwie to podejrzewam że nie ma więcej niż 12 lat podejrzewam że zmienne ip sobie ogarnie i bedzie psuł rozgrywke innym To tyle z mojej strony Pozdrawiam całą serwerownie Link to comment
Lakierka :) Posted December 22, 2018 Author Share Posted December 22, 2018 3 minuty temu, Multi gameplay[; napisał: sam zaczoles mnie wyzywac cieniasie wiec pretensje sam do sb a wracając do bana bede gral na ab poniewaz wylapalem perma za darmo od cb pajacu @SECURITY ;D wbijaj będe czekał gościu nawet ssów nie potrafisz wstawić myślisz że będziesz wjeżdzał mi na matke? to dawaj na pw jak taki kozak jesteś @Spr!Nt^^ miło by było gdybyś się wypowiedział Link to comment
Użytkownik Multi gameplay[; Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 NA 4001 nigdy nie gralem na aimie wiec dostalem perma za darmo Link to comment
cannabis 0101 Posted December 22, 2018 cannabis Share Posted December 22, 2018 Ban zostaje tym bardziej po tym co przeczytałem i jest jak najbardziej słuszny. @SECURITY ;D Jako admin jednak panuj bardziej nad emocjami i myśl nad powodami danych banów 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted December 22, 2018 cannabis Share Posted December 22, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts