Użytkownik Dexter92 Posted December 14, 2022 Użytkownik Share Posted December 14, 2022 Przedmiot: Nóż survivalowy (★ StatTrak™) | Niebieska stal Opis: Zewnętrze: mocne zużycie Cena: 300 zł (do dogadania =) ) Forma płatności: Przelew blik na telefon, najlepiej. Dogadamy się. Kontakt: Forum lub discord CzarnyX12#0895 Cześć, szczerze z niechęcią sprzedaję kosę, ale potrzeba mi pieniędzy, chcę kupić rodzinie jakieś fajne prezenty na święta, a skiny już dawno mi się znudziły, więc mam nadzieje że ktoś będzie chętny Kosa sama w sobie jest chyba jedną z najładniejszych kosek w tej cenie, na rynku steam stoi stale od roku po 570 - 620 zł na stronach do sprzedaży jest wyceniana na 500 zł =)) Link do mojego profilu gdzie można ją sprawdzić: https://steamcommunity.com/id/cannabis3x/ Dla zainteresowanych, mogę wystawić na allegro :p Link to comment
Użytkownik Dexter92 Posted December 15, 2022 Author Użytkownik Share Posted December 15, 2022 Sprzedane koledze z forum, dzięki Proszę o zamknięcie. Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Polecam tego allegrowicza 1 Link to comment
Recommended Posts