Lakierka :) Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Twój nick: SECURITY :D Nick osoby oskarżonej: @Multi gameplay[; Powód (opis sytuacji) : gość nie potrafił wstawić ssów i ma ab dostał bana permanentego i wbija na serwer wyzywać totalnie mnie to już wk..... Dowody: wycinek z konsoli [~~VIP~~] *DEAD* Multi gameplay[; : secuirty szmata Miejsce zdarzenia : serwer cod mod 4001 lvl Coś od siebie : gość jest naprawdę ostro pier niety nie dość że wbija na ab już któryś ban z kolei zresztą można sprawdzić banach zróbcie coś z tym delikwentem bo mi go żal pozdrawiam Link to comment
Użytkownik Multi gameplay[; Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 lol mi cie przypomnij sobie powody banow co w nich pisales pozdro Link to comment
Lakierka :) Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 20 minut temu, Multi gameplay[; napisał: lol mi cie przypomnij sobie powody banow co w nich pisales pozdro przypomnij sobie że dostałeś ssy których nie potrafisz wstawić jak taki kozak jesteś to podaj mi swój adres na pw Link to comment
Użytkownik Multi gameplay[; Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 dobra typie nie zmieniaj tematu a ss wstawilem Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 23, 2018 Zasłużony Share Posted December 23, 2018 Temat blokuje do wyjaśnienia, bo widzę, że tworzy się niepotrzebny harmider. @Spr!Nt^^ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 30, 2018 Zasłużony Share Posted December 30, 2018 @Spr!Nt^^ Nadal czekam na Twoją decyzję, odwiedzał byś kiedyś forum i zajmował swoim działem serwerowym. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts