Użytkownik Mlody123 Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 Nick:Lucyfer Wiek: 20 Dlaczego Ty: Jestem osobą doświadczoną w cs 1.6 posiadałem już Admina więc wiem co i jak co tu dużo pisać na pewno większość graczy wie o tym że jestem sprawiedliwy i zna mnie więc nie będzie raczej problemów Znajomość amxmodmenu :10 Posiadasz steam? : Nie Link do GT:https://www.gametracker.com/account/manage/ Posiadasz mikrofon? : TAK Składka (11 zł przelew/PSC/PAYPAL/SMS): Tak Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 Jestem jak narazie na nie - amx (jak dziwisz się czemu napisz na priv) - gt nie ma - steam Link to comment
Pietrek90 Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 (edited) Jestem na Nie - Steam wymagany od wszystkich -GT -Amx -widziałem jakie powody dawałeś bana na młody123 na nie -Wypowiada się pod swoim podaniem i komentuje bez sensu Edited December 22, 2018 by Pietrek90 Link to comment
Użytkownik koko543 Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 Na nie +wiek -gt -zachowanie (jak chcesz to ci powiem czemu pw) +-AMX (wątpie w to) Link to comment
Użytkownik Mlody123 Posted December 22, 2018 Author Użytkownik Share Posted December 22, 2018 trochę to dziwne że na serwie są admini którzy mają po 14/15 lat a mikro jest od +16 kolejna rzeczą jest to że grając na serwerze nie potrafili zbanować steamboost vavle--ns ru dopiero po czasie jak zacząłem im to tłumaczyć że bana mają dać na ip zresztą ich wulgarne odzywki też nie są na miejscu chcecie nie chcecie @koko543 w mój Amx wierzyć nie musisz haha nie muszę ci nic udowadniać zresztą w podaniu też nie masz steam więc są admini bez steam. Link to comment
Marves Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Nie, - Gt - Zachowanie + Wiek Link to comment
Użytkownik Pro100WBanie Posted December 22, 2018 Użytkownik Share Posted December 22, 2018 na nie -steam -zachowanie -gt +Wiek Link to comment
`!FoRzA!` Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) Na nie Pierwszy raz cię widzę Wypowiadasz się we własnym podaniu Hajs możesz wysłać ale admina nie dostaniesz Ps. Ten steamboost to ruski bot więc nawet na cfg nie da się go zbanować i po drugie masz admina na cod4001 to się ciesz a nie wpierdalasz się do nas Edited December 23, 2018 by `!FoRzA!` Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 Sory ale na Na Nie -amx -wypowiadasz się we własnym podaniu -brak gt -steam +wiek Link to comment
Użytkownik SeBiX Posted December 31, 2018 Użytkownik Share Posted December 31, 2018 Na NIE +/-amx ( trochę to wątpię) -steam -gt Link to comment
Użytkownik Spr!Nt^^ Posted January 2, 2019 Użytkownik Share Posted January 2, 2019 Podanie odrzucone /cls proszę o kogoś Link to comment
`!FoRzA!` Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 @Ar0n zamkniesz temat ? Link to comment
Marves Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts