Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[PROPOZYCJA] -STREFY

affum

Recommended Posts

• Użytkownik

1. Twój nick:affum
2. Co chcesz zmienić:dodac strefy
3. Dlaczego chcesz to zmienić: jako naczelny klakier jestem zmuszony to napisac. przez to ze nie ma stref na serwerze ciezko sie gra, wystarczy ze ktos z drugiego konca mapy trafi cie jedną pestką i odrazu stoisz i jestes "zamrozony" .. mozesz naweet robic bh i byc rozpedzony na 193323km/h a i tak wystarczy jeden strzal i stoisz. Wedlug mnie jest to utrudnienie gry i zwyczajnie wkurza, gralem na wielu serwerach i nigdy nie bylo zablokowanych stref.  Wystarczy ze sie z kims strzelasz to nie mozesz sie na boki poruszac co jest najgorsze bo w csie liczy sie movment... a nie stanie w miejscu i strzelanie jak do slupa, wystarczy strzal z glupiego glocka a ty nie mozesz nic zrobic, nawet podskoczyc bo jest blokada, a jak ktos ma mp5 to juz w ogole jest kaplica  i rozwala pol serwera bo nie trzeba w tym przypadku miec arktycznego zolnierza  xdd tylko sam zatrzymujesz kazdego zwyklymi pestkami. 

ps doslownie nie mozna sie na boki ruszzac jak ktos w ciebie strzela, nie wazne czy masz 500kondycji czy 1, wystarczy strzal z jakiejkolwiek broni i stoisz zamrozony a klasy ktore maja wbudowane bh czy moduly podczas ataku są bezradne i nie moga tego wykorzystac w zaden sposob, bo jeden strzal i stoisz i masz zablokowane bh czy loongjump
4. Link do pluginu (opcjonalnie):

Wszystkich graczy oraz adminitracje zapraszam do komentowania, co o tym myslicie i jakie Wy macie zdanie na ten temat. To jest tylko moja opinia wiec jestem ciekaw waszych :D  

Edited by affum
tego typu benc
  • Lubię to! 1
  • Support CS 1.6 COD MOD 201

To jest zrobione specjalnie.

A co do bh i modulu, to normlanie idzie tego uniknac robiac bh czy bedac w powietrzu na module nie spowalnia. ;p

• Lubię to! 1

CQVB4kB.png

• 2 weeks later...
  • Support CS 1.6 COD MOD 201

propodrz.png

CQVB4kB.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]