Użytkownik affum Posted December 22, 2022 Użytkownik Share Posted December 22, 2022 (edited) 1. Twój nick:affum 2. Co chcesz zmienić:dodac strefy 3. Dlaczego chcesz to zmienić: jako naczelny klakier jestem zmuszony to napisac. przez to ze nie ma stref na serwerze ciezko sie gra, wystarczy ze ktos z drugiego konca mapy trafi cie jedną pestką i odrazu stoisz i jestes "zamrozony" .. mozesz naweet robic bh i byc rozpedzony na 193323km/h a i tak wystarczy jeden strzal i stoisz. Wedlug mnie jest to utrudnienie gry i zwyczajnie wkurza, gralem na wielu serwerach i nigdy nie bylo zablokowanych stref. Wystarczy ze sie z kims strzelasz to nie mozesz sie na boki poruszac co jest najgorsze bo w csie liczy sie movment... a nie stanie w miejscu i strzelanie jak do slupa, wystarczy strzal z glupiego glocka a ty nie mozesz nic zrobic, nawet podskoczyc bo jest blokada, a jak ktos ma mp5 to juz w ogole jest kaplica i rozwala pol serwera bo nie trzeba w tym przypadku miec arktycznego zolnierza xdd tylko sam zatrzymujesz kazdego zwyklymi pestkami. ps doslownie nie mozna sie na boki ruszzac jak ktos w ciebie strzela, nie wazne czy masz 500kondycji czy 1, wystarczy strzal z jakiejkolwiek broni i stoisz zamrozony a klasy ktore maja wbudowane bh czy moduly podczas ataku są bezradne i nie moga tego wykorzystac w zaden sposob, bo jeden strzal i stoisz i masz zablokowane bh czy loongjump 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Wszystkich graczy oraz adminitracje zapraszam do komentowania, co o tym myslicie i jakie Wy macie zdanie na ten temat. To jest tylko moja opinia wiec jestem ciekaw waszych Edited December 22, 2022 by affum tego typu benc 1 Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted December 22, 2022 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted December 22, 2022 To jest zrobione specjalnie. A co do bh i modulu, to normlanie idzie tego uniknac robiac bh czy bedac w powietrzu na module nie spowalnia. 1 Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted December 31, 2022 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted December 31, 2022 Link to comment
Recommended Posts