VIP NeQu<#|m00d Posted December 23, 2018 VIP VIP Share Posted December 23, 2018 (edited) Nick na serwerze: NeQuWiek: 15Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NieZnajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6/Bylem adminem na only dd2 oraz straznikiem i adminem na jbSprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Skończona mutacja głosu [Tak/Nie] : +/-Możliwość płacenia składek (11.07 SMS): W miare mozliwosci takDlaczego ty: Chcialbym pomoc administracji w pilnowaniu serwera aby byl porzadek. Czesto w godzinacz poznego wieczoru brakuje administracji i chcialbym temu w miare mozliwosci zaradzic. Mysle, ze poradze sobie na tym stanowisku i dobrze bede pelnil jego role. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam sie Kacper.Jestem z Pomorskiego. Moje hobby to siatkowka, ale takze czesto strzelam sobie w cs'a dla przyjemnosci.Link do GT: https://www.gametracker.com/player/NeQu/91.224.117.48:27075/Kontakt: Forum, Steam,Ts, moge takze zalozyc gg Edited December 23, 2018 by NeQsek Link to comment
Użytkownik Akrapovic Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 Tak + GT +wiek +mikro +ogarnięty + przykłada się do pracy 1 Link to comment
Pietrek90 Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) Tak +GT +Wiek +Mikro + Składka +Ogarnięty Edited December 23, 2018 by Pietrek90 1 Link to comment
Użytkownik BanneD Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 Tak +Wiek +Składka +Gt 1 Clear Boy Link to comment
Marves Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Nie, - Mutacja +-? Mutacje można mieć, albo nie mieć - Amx + Gt 1 Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 neutral -mutacja ? masz czy nie masz? -amx +/-wiek +gt 1 Link to comment
Użytkowniczka Nieznajoma Posted December 23, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 23, 2018 Jestem na tak, admin na jb. Dobrze się tam ogarniasz. +steam +gt +składka + doświadczenie @Ar0n gdybyś logicznie myślał wiedzialbys ze w tym wieku przechodzi się mutacje. Czasem Ale rzadko się piszczy. Wiesz no, trochę myślenia nie zaszkodzi. 1 Link to comment
Użytkownik Czakry nestle Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 Jestem na tak: +ogarnia + zachowanie na wielki* +pomocny +brak adminów +doświadczenie 1 Link to comment
Użytkownik noswer Posted December 25, 2018 Użytkownik Share Posted December 25, 2018 Na okres próbny napisz do @AdeK lub @Trivor Link to comment
Użytkownik noswer Posted December 25, 2018 Użytkownik Share Posted December 25, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts