LichuOfficialny Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 (edited) Twój nick : Lisekznanyrowniezjakolichu nick oskarzonego: sasuke ip oskarzonego nw to jest wasz admin wiec macie powód skargi: nie wiem opis sytuacji: gdy go zabilem to mnie zbanowal dowody/demko/swiadkowie tak mój kolega o nicku pawel <3 Edited December 23, 2018 by LichuOfficialny Link to comment
LichuOfficialny Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 @Dusia⚝♡ @Trivor Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 23, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 23, 2018 Bana dostałeś za grożenie, że zrobisz wszystko zeby nikt tu nie grał i tak żebyśmy stracili graczy. Ja tego nie potrzebuje na serwerze Link to comment
LichuOfficialny Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 dosyc ze sie ogarnelem i normalnie gram to jeszcze bana dostalem prosze o unbana jesli mozna bo nic zlego na serwerze nie robie @Dusia⚝♡ @Trivor Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 23, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 23, 2018 zeby mi to bylo ostatni raz Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 23, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts