Użytkownik Malik_Montana Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 Nick: Malik Montana Wiek:18 Czas spędzony na serwerze (link do GT):Mam coś popier*****e z internetem,dodam jak będzie to możliwe Doświadczenie z amxx[1-10]:8 Mikrofon[Tak/Nie]:Oczywiście Steam/Nonsteam: Stea Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Ponieważ chce pomóc serwerowi w sposób banowania graczy co nie grają uczciwie. 1 Link to comment
lypik000 Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 9 minut temu, Malik_Montana napisał: Nick: Malik Montana Wiek:18 Czas spędzony na serwerze (link do GT):Mam coś popier*****e z internetem,dodam jak będzie to możliwe Doświadczenie z amxx[1-10]:8 Mikrofon[Tak/Nie]:Oczywiście Steam/Nonsteam: Stea Obowiązkowa składka[11.07zl]/Tak/Nie:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Ponieważ chce pomóc serwerowi w sposób banowania graczy co nie grają uczciwie. Na nie! -brak wklejonego GT - nie wierze że doświadczenie masz 8/10 +steam + wiek Link to comment
lypik000 Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Przed chwilą, Malik_Montana napisał: 8/10 - Jeśli co do czego 7/10 pochodzi od znajomości komend a doliczone 1 pochodzi z minimalnej znajomości pisania pluginów jestem chętny do sprawdzenia moich umiejętności na nie jeszcze raz - wypowiadanie się w swoim podaniu!! Link to comment
Użytkownik Vixo Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts