Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Posted December 24, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 24, 2018 hejka mam problem może i niektórzy także z adminowaniem, problem w tym że kiedy ktoś pisze u@ to może i jest na zielono ale jak gramy nie zauważamy tego i później gracze mówią że admini wgl nie czytają u@, a drugi problem to w amx , chodzi o to że jak naciskami 3 by zbanować gracza to nie wiemy kto jest adminem, więc moja propozycja jest taka by na u@ dodać jakiś dźwięk oznaczający że ktoś napisał wtedy każdy to zauważy a adminów będących na serwerze, a w związku z tym amx to żeby po prostu obok wybranego gracza był napis ADMIN żebyśmy wiedzieli kogo banować a kogo nie proszę o rozważenie tej propozycji pozdrawiam smerfi :* 1 Link to comment
Marves Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 Przenoszę do odpowiedniego działu. 1 1 Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 24, 2018 Użytkownik Share Posted December 24, 2018 (edited) Zawsze było tak że obok Nicku była gwiazdka i to był admin Edited December 24, 2018 by F4NTOM Link to comment
Użytkownik Lutek112 Posted December 24, 2018 Użytkownik Share Posted December 24, 2018 Na każdym serwerze jakim byłem adminem była prosta komenda max_who i było wiadome kto ma admina. Powinno zostać to dodane dla każdego admina bo teraz jest dużo nowych adminow i ktoś może nie wiedzieć ze to jest admin. Link to comment
cannabis 0101 Posted December 24, 2018 cannabis Share Posted December 24, 2018 @Vixo @AdeK @Kamilek Link to comment
Użytkowniczka Nieznajoma Posted December 24, 2018 Użytkowniczka Share Posted December 24, 2018 Pisalam już propozycje na temat oznaczenia administracji 1 Link to comment
Użytkownik Jasiek Posted January 16, 2019 Użytkownik Share Posted January 16, 2019 @AdeK @Vixo ?? Link to comment
AdeK Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Przyjęta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts