Użytkownik krzycho112 Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 1.NICK: 2.Wiek: 3.Czy jesteś odpowiedzialną Osobą: 4.Czy posiadasz lub posiadałeś taką range na ts3: 5.Coś o sobie (min. 4 zdania) : -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-. Wymagania * Minimum 16 Lat *Opowiedzialny *zaangażowanie *Praca w zespole *Miły *Pomocny Link to comment
Użytkownik TADZIQ Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 1.NICK:TADZIQ 2.Wiek:15 3.Czy jesteś odpowiedzialną Osobą:Wydaje mi się,że tak 4.Czy posiadasz lub posiadałeś taką range na ts3:Takk...,Mam obecnie swojego ts'a,ale go nie używam,mogę pokazać,że umiem dobrze posługiwać się ts'em. 5.Coś o sobie (min. 4 zdania) :Mam na imię Mateusz mam 15 lat.Uwielbiam sport w szczególności piłkę nożną,siatkówkę,ręczną,ale w kosza też zagram.Interesuję się grafiką komputerową i Mybb,czasami bawię się jakimiś stylami w przeróbkę ich itp.Miałem już 3 swoje sieci,znaczy można tak to nazwać bo nigdy długo to nie trwało z powodu braku ludzi do pomocy. 1 Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 1.NICK: ESSA 2.Wiek: 15 3.Czy jesteś odpowiedzialną Osobą: Dużo ludzi mówi że jestem odpowiedzialny więc uważam się za odpowiedzialną osobę ^^ 4.Czy posiadasz lub posiadałeś taką range na ts3: Tak posiadałem admina na innych sieciach A tu tak posiadałem opiekunka porzedeniego TeamSpeak'a 5.Coś o sobie (min. 4 zdania): Więc tak nazywam się Kuba i mam 15 lat. Jestem na tej sieci od samego początku. Posiadam rangę Admina DD2, Grafika, Donatora oraz prawdopodobnie range UbTeamu czyli tutaj Anty-Cheata. Lubię pracować w zespole jestem spyatyczny oraz staram się o Admina tego TeamSpeak'a ^^ 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik K0Z4K Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 (edited) 1.NICK: K0Z4K 2.Wiek: 15 3.Czy jesteś odpowiedzialną Osobą: Tak jestem osobom odpowiedzialną mimo wieku. 4.Czy posiadasz lub posiadałeś taką range na ts3: Nie 5.Coś o sobie (min. 4 zdania) : Nazywam sie Hubert pochodzę z Grodziska i mam 15 lat. Moim hobby jest granie w csa, gra w piłkę i jazda na rowerze. Uczęszczam do straży OSP. Moje zainteresowania to mechanika, lubię z tatą czasem pogrzebać w samochodzie, a także lubię informatyke. Edited June 25, 2018 by K0Z4K 1 Link to comment
Recommended Posts