Użytkownik szybkigrzesiu Posted February 17, 2023 Użytkownik Share Posted February 17, 2023 (edited) 1. Twój nick: szybkigrzesiu 2. Co chcesz zmienić: Proponuje, aby dodać jedno darmowe przeniesienie expa z klasy na klasę. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Nie raz tak miałem i sądzę, że nie tylko ja, że zaczęliśmy grać jedna klasa, ale szybko się znudziła lub inne powody, dla której chcielibyśmy zmienić klasę na inną, a wtedy szkoda poziomu, który zdobyliśmy na danej klasie wiec fajnie by było, gdyby była taka możliwość jedna na reset albo w ogóle ograniczyć do jednego przeniesienia. 4. Link do pluginu (opcjonalnie):- @ affum Mówię o jednorazowym przeniesieniu, a nie o ciągłej zmianie to prawda serwer musi zarabiać, ale nie wszystko musi się kręcić wokół pieniędzy. Gracz też człowiek i coś mu się należy. / @ SebaVHS Oryginalność nie każdy musi mieć to samo bo wtedy jest nudno. Edited February 17, 2023 by szybkigrzesiu Link to comment
Użytkownik affum Posted February 17, 2023 Użytkownik Share Posted February 17, 2023 (edited) są uslugi, ktore musza byc platne z wiadomych względow - serwer musi zarabiac. Wiec raczej ten pomysl nie przejdzie, bo jednak 7zl dac to nie majątek a zawsze to wspomoze serwer Edited February 17, 2023 by affum Link to comment
Użytkownik SebaVHS Posted February 17, 2023 Użytkownik Share Posted February 17, 2023 Pomysł powiem szczerze TAKI SOBIE, ponieważ nigdy na żadnym serwerze nie spotkałem się z darmowym przeniesieniem expa/lvla i uważam że powinno raczej zostać tak jak jest czyli za 7 zł i przenosisz lvl na inną klasę. Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted February 18, 2023 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted February 18, 2023 14 godzin temu, SebaVHS napisał: Pomysł powiem szczerze TAKI SOBIE, ponieważ nigdy na żadnym serwerze nie spotkałem się z darmowym przeniesieniem expa/lvla i uważam że powinno raczej zostać tak jak jest czyli za 7 zł i przenosisz lvl na inną klasę. Ja sie spotkałem i to jeszcze ze mogłeś sobie tego nachapać . Więc nie jest to jakieś "oryginalne" Nie widze sensu przebudowywania kilku pluginów, tylko po to żeby dodać coś typu > nadaj 1 przeniesienie , gracz moze wpisac /przenieslvl (ilosc : 1) czy dodawania "przeniesienia free" gdyż, kto to bedzie zapisywał/egzekwował/sprawdzał kto zmienił raz, dwa, trzy. tzw. Manipulacja typu "przenies mi free lvl" i czlowiek sie bedzie zastanawail czy już miał raz za free czy nie a przy tej liczbie graczy było by mnóstwo takich sytuacji. Jestem na NIE. Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted February 18, 2023 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted February 18, 2023 1 1 Link to comment
Recommended Posts