Użytkownik ESSA Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Nick na serwerze: ESSA Wiek : 15 Dlaczego ty: Wiec tak jestem odpowiedzialny, miły, sympatyczny, zabawny oraz w to co robię wkładam 100% z siebie a także posiadałem opiekuna poprzedniego TeamSpeak'a naszej sieci Kilka zdań o sobie : Więc tak nazywam się Kuba i mam 15 lat. Jestem na tej sieci od samego początku. Posiadam rangę Admina DD2, Grafika, Donatora oraz prawdopodobnie range UbTeamu czyli tutaj Anty-Cheata. Lubię pracować w zespole jestem spyatyczny oraz staram się o Admina tego TeamSpeak'a ^^ Posiadasz admina na innym ts3 : Nie posiadam Co byś zmienił/ła na naszym serwerze: Dodał bym kilka stref miedzy innymi tyralnie dzwonimy dla beki oraz wiele więcej a także zmienił bym atmosfere na bardziej luźną 1 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
drimo Posted June 25, 2018 Share Posted June 25, 2018 Powinno być tutaj pytanie o mutacje x) + Miał opiekuna. + Doświadczenie. + Chęci. + Mało adminów. - Wiek. NA TAK, JEŚLI MASZ MUTACJE. 1 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted June 25, 2018 Zasłużony Share Posted June 25, 2018 Jestem na Nie: Jesteś ogarnięty, spoko i wgl. "Posiadam rangę Admina DD2, Grafika, Donatora oraz prawdopodobnie range UbTeamu czyli tutaj Anty-Cheata" Nie za dużo tych rang? Skup się na Adminowaniu na dd2 i np: grafice. A nie każdą rangę byś chciał Co za dużo to nie zdrowo 1 Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Zapraszam po Odbiór rangi na TeamSpeak 3 1 1 Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 1 Link to comment
Recommended Posts