Użytkownik EbacPsy Posted March 21, 2023 Użytkownik Share Posted March 21, 2023 (edited) 1. Twój nick: Ebac Psy Raz Dwa Trzy 2. Co chcesz zmienić: zablokować możliwość zdobycia przedmiotu 3mod na klasie MuzaHed 3. Dlaczego chcesz to zmienić: po wyrzuceniu usuwa nam całkowicie zmniejszoną grawitację wynikająca z klasy. Czyli no buguje się. 4. Link do pluginu (opcjonalnie) Edit; sekunde po dodaniu tego posta przypomniało mi się, że istnieje misja na zdobycie 3moda. Więc albo zmienić te misje, albo odbugowac 3mod Edited March 21, 2023 by EbacPsy Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted March 21, 2023 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 21, 2023 Umiejętność pasywna, po dostaniu tego perku i wywaleniu go usuwa Ci tą grawitacje, bo perk w momencie "disabled" > ustawia wartość na 800/800 Twoja klasa ma mniejsza wartość i ona wróci dopiero w nowej rundzie. Jeśli zablokuje (a już to testowałem jak przeczytałem ten post) to w momencie kiedy to dostaniesz zmienia ci perk ale nadal ci go "usuwa" i wciąż > ustawia wartość na 800/800 I wróci po nowej rundzie. są 3 opcje 1. wywalic perk 2. grawitacja tylko na mp5 (co by było bez sensu) 3. nic z tym nie robić, zostawic jak jest bo tak funkcjonowalo caly czas. Gralem muzahedem wiele razy i no jedna runda bez grawitacji nie robila różnicy., patrzac na to jaka szanse masz ze zdobędziesz ten perk. a co do misji no to (jesli jest jakas blokada a do zdobycia to perk z misji byl zmieniany wiec nie ma z tym problemu, jesl przeszkadza to w zrobieniu misji bo "musisz miec a nie bedziesz miec grawitacji") Jesli jeszce mozesz edytowac post to mozesz zrobic ankiete czy "wywalic perk czy zostawic" Link to comment
Użytkownik EbacPsy Posted March 21, 2023 Author Użytkownik Share Posted March 21, 2023 No to raczej opcja numer3. Nie chcemy skrzywdzić graczy Mahometow wywalając dobry dla nich item i dodatkowo zmieniać misje z powodu 1 rundy na muzahedzie która zdarza sie raz na 100 lat. Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted March 22, 2023 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted March 22, 2023 Link to comment
Recommended Posts