Użytkownik WaleZrury420 Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Cześć, witam. Grałem sobie dzisiaj na jednym z Waszych serwerów w towarzystwie jakichs dzieci, ktorym co by sie nie powiedzialo, w to wierzą. Cos tam pisaly o cheatach, porobilem ze ja mam aima, sh, hiv, itp. Pózniej to samo napisaly o mnie w obecnosci jednego z super adminów, (ktory pewnie go jakos kupil, bo nie wierze w taka nierozwage calej administracji) mialem zamiar dalej tam cos smieszkowac, a tu JEB ban perm Admin $$$chomik$$$. Ubolewam nad niekompetencją tego człowieka z powodu, iż rzuca banami na prawo i lewo. Cala akcja wygladfala tak, ze jak ju mowilem ktos napisal o mnie, ze cheatuje, admin nawet jednej rundy ze mna nie rozegral, zeby zobaczyc jak gram, bo przeciez po co, lepiej posłuchac dziecka z csa i od razu rzucic bana. Myslę, że takich dzbanow powinno sie eksterminowac i utylizowac z szeregow administracji. $$$chomik$$$ bede sie modlil o rozum dla ciebie. Pozdrawiam, pisjou 5! Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Myslę, że takich dzbanow powinno sie eksterminowac i utylizowac z szeregow administracji. ~ myślę że kolega poleci za obrazę na ChatBoxie oraz w poście [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Bez powodu nie dał ci bana po pierwsze po drogie mozesz poprosic o to aby $$$Chomik$$$ rozpisał ci demko Link to comment
Użytkownik WaleZrury420 Posted June 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 25, 2018 xDDDDDDDDDDD To powiem ci, ze sie mylisz Jak u was wystarczy, ze dzieciak krzyknie PSZE PANA ON MA CZITYTYTY i ktos juz leci z banem, to ja w sumie dziekuje za jakiekolwiek ubieganie sie o odbanowanie, bo to samo sie stanie jak wejde na drugi serwer Link to comment
Użytkownik WaleZrury420 Posted June 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 25, 2018 A wgl to co jest takie drogie? Link to comment
Użytkownik WaleZrury420 Posted June 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 25, 2018 @ESSA Powiedzial typ majacy pod nickiem ten sam OBRAZLIWY ZWROT!@!@!@&@Y*Y Link to comment
Użytkownik ESSA Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Ja sam sobie dałem to rangę :* Pfff dramat [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Link to comment
Użytkownik WaleZrury420 Posted June 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted June 25, 2018 No i wlasnie o to chodzi, chyba nie jest zbyt obrazliwe. Pff nie ja dramatyzuje Link to comment
Użytkownik Anonymuss Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Masz unbana i nie płacz już. //zamek Link to comment
Użytkownik Team Alko | Hluda Posted June 25, 2018 Użytkownik Share Posted June 25, 2018 Link to comment
Recommended Posts