Użytkownik MioKsKoxi Posted April 10, 2023 Użytkownik Share Posted April 10, 2023 (edited) 1. Twój nick:MioKsKoxi 2. Co chcesz zmienić:Zablokować perki awp sniper/mistrz scouta na malych mapach np.pool day ,fy snow ,wiocha itd. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: 1 . W godzinach nocnych jest dość mało graczy (po paru dniach) i można porobić misje trudne do zrobienia w dzień. 2.Już same granie na takich mapach jak powyżej z małą ilością ludzi z komandorem czy innym gównem można się załamać nerwowo. np. wczoraj w nocy na mapie fy_snow było 6 na 6 gdzie w ct 4z6 miało awp lub scouta. 3.Na fy_snow ,pool dayu czasem przed pierwszym krokiem już ginie się od snipera przez skan lub na widoku przed startem rundy. Ps. Bomba atomowa została zablokowana na małych mapach to i z tym można. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Edited April 10, 2023 by MioKsKoxi Link to comment
VIP Patyk97-Sławek Posted April 10, 2023 VIP VIP Share Posted April 10, 2023 Jak dla mnie propozycja do KOSZA. Klasy jak Komandor i Traper na tych broniach bazuja .. To jakby tobie zabrac bron i mialbys latac z nozem Perki awp/scout jak najbardziej nie ma tragedii tym bardziej ze te bronie wymagaja umiejetnosci strzelania wiec wiekszosc nawet nie zbyt umie tym grac .. 1 2 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Link to comment
Użytkownik MioKsKoxi Posted April 10, 2023 Author Użytkownik Share Posted April 10, 2023 (edited) 3 godziny temu, Patyk97 napisał: Jak dla mnie propozycja do KOSZA. Klasy jak Komandor i Traper na tych broniach bazuja .. To jakby tobie zabrac bron i mialbys latac z nozem Mowa tu głownie o perkach nie o klasach. Komandora dałem jako przykład że cała reszta jest zbędna. Edited April 10, 2023 by MioKsKoxi Link to comment
Support CS 1.6 COD MOD 201 ALCMDZ Posted April 13, 2023 Support CS 1.6 COD MOD 201 Share Posted April 13, 2023 Moze spróbujemy na pare dni w jakiejs edycji ale narazie Link to comment
Recommended Posts